Bluetooth-lyd stopper eller går til næste nummer

Denne artikel indeholder almindelige rettelser for lydafbrydelser, mens du spiller musik på et bærbart Sonos-produkt via Bluetooth.

Hvis du har problemer med at parre dit bærbare Sonos-produkt med en Bluetooth-enhed, kan du læse vores artikel om problemer ved tilslutning af Sonos via Bluetooth.

1. Flyt din Bluetooth-enhed tættere på dit bærbare Sonos-produkt

Forbindelsesstyrken via Bluetooth påvirkes af afstanden mellem enhederne. Sørg for, at din Bluetooth-enhed og dit bærbare Sonos-produkt er inden for ni meter fra hinanden (denne afstand varierer afhængigt af forholdene i omgivelserne) for at sikre en stærk forbindelse.

2. Kontrollér dataforbindelsen på din mobilenhed

Sørg for, at din mobilenhed har en passende WiFi- eller mobildataforbindelse, hvis du bruger en streamingtjeneste som din musikkilde. Du kan teste din forbindelse ved at slå din enheds Bluetooth fra for at afbryde forbindelsen til dit bærbare Sonos-produkt og derefter afspille din musikkilde. Hvis den spiller uden problemer, er din forbindelse god.

3. Reducer trådløs interferens

Sæt din Bluetooth-enhed og dit bærbare Sonos-produkt et andet sted, hvis de er i nærheden af enheder eller materialer, der kan forstyrre Bluetooth-signaler, såsom mikrobølgeovne, trådløse telefoner, metal og beton. Du kan få mere at vide om enheder og materialer, der kan forstyrre trådløse signaler, i vores artikel Sådan reducerer du trådløs interferens.