Fejl 30 under opdatering af Sonos

Fejl 30 forekommer, når et af dine Sonos-produkter prøver at downloade opdateringsfilen, men det ikke lykkes. Hvis du ser Fejl 30, viser Sonos-appen dig også navnet på det Sonos-produkt, der har problemer med at downloade opdateringen.

1. Prøv at gentage opdateringen mindst én gang.

2. Find det Sonos-produkt, der blev nævnt i fejlmeddelelsen, og flyt det tættere på routeren, og prøv så at opdatere igen.

3. Hvis opdateringen stadig ikke lykkes, så forbind Sonos-produkterne med din router via et ethernetkabel, og prøv at opdatere igen i Sonos-appen. Hvis opdateringen lykkes, kan du koble produktet fra din router og sætte det tilbage til dets oprindelige placering.

Fejl 30 kan også forekomme, hvis du bruger Sonos S1-appen til at prøve at opdatere et Sonos-system med produkter, der kører både S1- og S2-software. S2-produkterne vil blive vist som "Inkompatible" i Rum-fanen i Sonos-appen. I dette tilfælde skal produkterne, der kører S1-softwaren, nulstilles til deres fabriksindstillinger og konfigureres som et separat Sonos S1-system.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.