Nulstil dit Sonos-produkt til fabriksindstillinger

Denne artikel viser dig, hvordan du nulstiller et Sonos-produkt til fabriksindstillinger. Hvis du forsøger at genstarte dit Sonos-produkt, kan du se vores artikel om genstart af Sonos-produkter for at få vejledning.

Denne proces sletter registreringsoplysninger, indhold gemt i Min Sonos og indholdstjenester fra et Sonos-produkt. Dette gøres typisk, før ejerskabet overdrages til en anden person. Din Sonos-app kan også anbefale, at du gennemfører denne proces, hvis den ikke kan finde dit produkt under opsætning. Hvis du ønsker at slette data fra flere Sonos-produkter, skal du udføre disse trin på hver af dem.

Nulstilling af alle produkter i dit system vil permanent slette systemets data. Det kan ikke gendannes.

Vi anbefaler ikke at nulstille dit Sonos-produkt som et fejlfindingstrin.

Højttalere og komponenter

Sonos Arc Ultra, Beam Ultra, Era 100, Era 100 Pro, Era 100 SL og Era 300

  1. Tag strømledningen ud.
  2. Hold Bluetooth icon in the Sonos app Bluetooth-knappen nede, mens du tilslutter strømkablet igen.
  3. Bliv ved med at holde knappen nede, indtil lyset på forsiden begynder at blinke orange og hvidt.
  4. Lyset blinker grønt, når processen er fuldført, og produktet er klar til opsætning.


Sonos Roam, Roam 2 og Roam SL

  1. Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af dit Roam-produkt nede i 5 sekunder for at slukke det. Du vil høre et lydsignal, og statuslampen på forsiden slukker.
  2. Mens du holder Next and play-pause touch control icon Play/Pause-knappen nede, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og slippe den igen.
  3. Fortsæt med at holde Next and play-pause touch control icon Play/Pause-knappen nede, indtil lyset på fronten blinker orange og hvidt.
  4. Lyset blinker grønt, når processen er fuldført.


Sonos Play

  1. Tag Play af opladningsbasen.
  2. Hold tænd/sluk-knappen nede i 5 sekunder for at slukke.
  3. Hold Next and play-pause touch control icon afspil/pause-knappen nede, mens du igen holder tænd/sluk-knappen nede i 5 sekunder, indtil statuslampen begynder at blinke orange og hvid.
  4. Lampen blinker grønt, når processen er færdig, og produktet er klar til opsætning.


Sonos Move og Move 2

  1. Tag dit Move-produkt af opladningsbasen.
  2. Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af din Move eller Move 2 nede i mindst fem sekunder for at slukke den. Du vil høre et lydsignal, og statuslampen slukker.
  3. Når enheden er slukket, skal du holde en af følgende knapper nede, afhængigt af modellen:
    1. Move: Hold Join button icon, an infinity symbol in a circle Join-knappen nede.
    2. Move 2: Hold Bluetooth icon in the Sonos app Bluetooth-knappen nede.
  4. Hold knappen nede, og tænd produktet igen ved at trykke på og slippe tænd/sluk-knappen bagpå, eller ved at placere det på opladningsbasen. Bliv ved med at holde knappen nede, indtil statuslampen begynder at blinke orange og hvidt.
  5. Statuslampen blinker grønt, når processen er fuldført.

Følg trinene i vores opsætningsartikler for Move eller Move 2 for at føje dit produkt til dit Sonos-system igen.

Alle andre Sonos-produkter

  1. Tag netledningen ud.
  2. Tryk på og hold Join-knappen ( Join button icon, an infinity symbol in a circle eller Join button icon, a rounded square with two arrows pointing inward ) nede, mens du sætter netledningen i igen. Hvis dit produkt ikke har en Join-knap, kan du i stedet trykke på og holde Next and play-pause touch control icon Play / Pause- eller Mute microphone icon, a crossed-out microphone in a rounded square Mute-knappen nede, mens du tilslutter strømmen igen.
  3. Bliv ved med at holde knappen nede, indtil lyset blinker orange og hvidt.
  4. Lyset blinker grønt, når processen er fuldført, og produktet er klar til opsætning.

Du kan føje dit Sonos-produkt til dit system igen ved at følge trinene i vores artikel Tilføj et nyt produkt til et eksisterende Sonos-system.

Bliver det hvide lys ved med at blinke efter nulstilling?

Nogle ældre Sonos-produkter tager længere tid om at nulstille end andre. Disse produkter omfatter Boost, Connect, Connect:Amp, Play:1, Play:3, Sub (Gen 1) og Sub (Gen 2).


Hvis noget afbryder nulstillingsprocessen for disse produkter, skal de sandsynligvis tilsluttes dit netværk med et Ethernet-kabel for at fuldføre nulstillingen. Følg løsningsvejledningen i denne artikel for at løse dette problem.


Hovedtelefoner

Sonos Ace og Sonos Ace Ultra

  1. Sonos Ace og Sonos Ace Ultra skal have en strømforsynet USB-C-forbindelse under en del af nulstillingsprocessen. Gør et USB-C-kabel klar ved at tilslutte det til en strømkilde, f.eks. en bærbar computer eller en vægadapter, men tilslut det endnu ikke til dine hovedtelefoner.
  2. Sørg for, at dine hovedtelefoner er tændt.
  3. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen nede på Sonos Ace eller Sonos Ace Ultra, og sæt derefter straks USB-C-kablet i USB-C-porten på venstre ørekop.
  4. Fortsæt med at holde tænd/sluk-knappen nede, indtil hovedtelefonernes statuslampe blinker hvidt (det kan tage op til 10 sekunder).
  5. Når statuslampen blinker hvidt, skal du tage USB-C-kablet ud af hovedtelefonerne og slippe tænd/sluk-knappen.

Når nulstillingen er gennemført, går Sonos Ace og Sonos Ace Ultra i parringstilstand og viser en blinkende blå statuslampe.

Når du har nulstillet Sonos Ace eller Sonos Ace Ultra, kan du forbinde den til en tidligere brugt enhed, men du skal først fjerne den fra enhedens liste over huskede forbindelser. Gå til Bluetooth- eller tilsluttede enhedsindstillinger på din enhed, vælg dine Sonos-hovedtelefoner på listen, og vælg derefter Glem eller Fjern .

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.