Konfigurer separate systemer for Sonos S1 og S2

Den nye Sonos S2-app og det nye S2-operativsystem er kompatible med alle Sonos-produkter fremstillet efter 2015. Nogle af vores ældste produkter understøtter dog ikke S2, fordi de ikke har nok hukommelse og processorkraft.

Hvis du vil opdatere til den nye S2-app, men fortsat vil bruge dine S1 Sonos-produkter, kan du opdele dit Sonos-system i to adskilte systemer og styre dem begge via to apps. Den nye Sonos S2-app styrer dine S2-produkter, og Sonos S1 Controller-appen styrer dine S1-produkter. De fleste behøver ikke at gøre dette.

Du kan finde ud af, hvilke af dine Sonos-produkter der er kompatible med S2, i vores artikel om Sonos S2-kompatibiltet.


Hvad du skal vide, inden du opdeler dit system

Hvad er de kendte begrænsninger ved at have et opdelt system?

De to Sonos-systemer er adskilte og styres med forskellige apps på din telefon. Af den grund kan du ikke gruppere et produkt, der kører S2, med et produkt, der kører S1, til at afspille den samme musik. Du vil ikke se produkter, der kører S1, i S2-appen og omvendt.

Der er også overvejelser om stemmeassistenter, direkte styring og musiktjenester med begrænsninger af streaming. Du kan læse mere i vores artikel om kendte begrænsninger ved at adskille S1- og S2-systemer.


Er processen reversibel?

Ja. Det er muligt at nedgradere krydskompatible produkter fra S2 til S1 ved at gennemføre nedgraderingsprocessen i S2-appen.

Produkter, der udelukkende er kompatible med S2, kan ikke nedgraderes til S1. I vores artikel Sonos S2-kompatibilitet kan du se en liste med disse produkter. Bemærk, at du mister alle indstillinger og præferencer, herunder Sonos-playlister, når du nedgraderer et produkt fra S2 til S1.


Hvorfor skulle jeg opdele mine S1- og S2-produkter i adskilte systemer?

Visse Sonos-produkter kræver S2-appen.

Hvis du vil tilføje et af disse produkter, eller hvis du vil opdatere din app til S2 og stadigvæk bruge dine ældre produkter, har du mulighed for at oprette et opdelt system.


Sådan opdeles Sonos-produkter i to adskilte S1- og S2-systemer

Sonos S1 Controller-appen hjælper dig med at fjerne dine S1-produkter, inden du opdaterer til S2. S1-produkterne nulstilles og kan konfigureres igen som et separat system.


1

Fjern først dine inkompatible Sonos-produkter ved hjælp af værktøjet til produktfjernelse i S1 Controller-appen. Du kan finde instruktioner til at gøre dette i vores artikel om at fjerne Sonos-produkter, der ikke er kompatible med S2.


2

Når S1-produkterne er blevet fjernet, kan du følge vejledningen i vores artikel om opsætning af et separat S1-system.


3

Brug S1-appen til at styre dit separate S1-system, og brug S2-appen til at styre dine S2-produkter.




Har I forslag til, hvordan man bruger et adskilt S1-system?

Vi foreslår, at S1-produkterne bruges på steder, der ikke normalt grupperes med resten af dit system, såsom en garage. I en husholdning kan man også give børn eller familiemedlemmer kontrol over S1-produkter ved at udskille dem i et separat system, uden at de har adgang til de andre Sonos-produkter på S2.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.