Google Assistent-kommandoer virker ikke på Sonos

I denne artikel kan du finde trin til at løse problemer med, at Google Assistent ikke følger kommandoer, slet ikke svarer eller svarer med en fejl.

Inden du går i gang

• Tjek mikrofonstatuslampen på din stemmeaktiverede Sonos-højttaler. Hvis lyset er slukket, skal du trykke på mikrofonikonet for at tænde for mikrofonen igen og prøve kommandoen igen. Flyt højttaleren væk fra vægge, andre højttalere og støjkilder for at være sikker på, at Google Assistent kan høre dig.

• Du kan tjekke, hvad din Google Assistent hørte, på http://myactivity.google.com ved at tilføje et filter for Assistent. Hvis Google Assistent ikke hører dine kommandoer korrekt, så kan du overveje at flytte din enhed for at reducere baggrundsstøj, som kunne påvirke, hvor godt din stemmeaktiverede Sonos-højttaler (eller dit Google Assistent-aktiverede produkt) kan høre dig.

• En Google-konto med Google Assistent kan kun bruges på ét Sonos-system ad gangen. Hvis du har et andet Sonos-system et andet sted, så skal du bruge en anden Google-konto, hvis du gerne vil bruge din Google Assistent begge steder.

Hvis du har stemmeaktiverede Sonos-højttalere

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Deaktiver stemmestyring i Sonos-appen. Under fanen Indstillinger skal du trykke på Tjenester og Stemme og vælge Google Assistent under Stemme. Vælg den stemmeaktiverede højttaler i listen over Sonos-produkter, og tryk på Fjern Google Assistent.
  3. Brug Sonos-appen til at gennemføre opsætningen af Google Assistent igen. Under opsætningen skal du kontrollere, at Google Assistent er logget ind på den korrekte konto.
  4. Sørg for, at alle de musiktjenester, du har tilføjet i Google Assistent-appen, også er blevet føjet til dit Sonos.
  5. Prøv at give Google Assistent endnu en kommando, når opsætningen er gennemført.

Hvis du ikke har stemmeaktiverede Sonos-højttalere

1. Åbn Google Home-appen til iOS eller Android, og tryk på ikonet Indstillinger ved siden af et af dine viste Sonos-produkter.
  2. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Fjern tilknytning til Sonos. Dette åbner menuer Tilføj enheder, hvor du kan trykke på Sonos og derefter på Fjern tilknytning til konto.
  3. Når tilknytningen til Sonos er fjernet, skal du konfigurere Google Assistent igen med Sonos-appen.
  4. Sørg for, at alle de musiktjenester, du har tilføjet i Google Assistent-appen, også er blevet føjet til dit Sonos.
  5. Prøv at give Sonos endnu en kommando via din Google Assistent, når opsætningen er gennemført.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.