Opsætning af en Google Assistent-enhed til at styre Sonos

Denne artikel hjælper dig med opsætning af en enhed, hvor Google Assistent er aktiveret – som for eksempel Google Home eller Google Home Mini – til at styre Sonos. Efter opsætningen kan du bruge Google Assistent til at afspille musik på Sonos, gå til næste nummer, sætte afspilning på pause, justere lydstyrken og meget mere.

Du kan se i denne artikel, om Google Assistent på Sonos er tilgængelig i dit land: Google Assistent tilgængelighed på Sonos.

Du kan også føje Google Assistent direkte til dine stemmeaktiverede Sonos-produkter. Du kan finde flere oplysninger i vores artikel om opsætning af Google Assistent på et stemmeaktiveret Sonos-produkt.

Før du går i gang

• Sørg for, at din Sonos-app er ajour, og at dit Sonos-system kører den seneste softwareversion. Læs om, hvordan du opdaterer Sonos, i denne artikel: Sådan opdaterer du dit Sonos-system.

• Download Google Assistent-appen til din mobile enhed. Vi anbefaler, at du åbner appen og logger ind til din Google-konto, inden du går i gang.

Føj Google Assistent til Sonos

1

Kom i gang

Tryk på fanen Indstillinger i Sonos-appen til iOS eller Android. Under Stemme skal du vælge Tjenester > Stemme > Tilføj en tjeneste og derpå vælge Google Assistent.

2

Log ind på din Sonos-konto

Google Assistent-appen vil bede dig om at logge ind på din Sonos-konto. Hvis du har glemt din adgangskode til din Sonos-konto, kan du nulstille den her: Nulstil din Sonos-adgangskode.

4

Brug Google Assistent med din Sonos-højttaler

Når opsætningen af Google Assistent er færdig, får du nogle eksempler på kommandoer, du kan prøve på Sonos, for at sikre at det virker, som det skal. Du kan også vælge en standardhøjttaler, så indholdet altid afspilles i et bestemt rum, uden du behøver at sige navnet på rummet i kommandoen.

Du kan få mere at vide om, hvordan man bruger Google Assistent på Sonos, ved at læse vores artikel Styr Sonos med Google Assistent.

Understøttede musiktjenester

Du kan bruge følgende musiktjenester med Google Assistent på Sonos:

• Deezer
  • Pandora
  • Spotify
  • YouTube Music

Du kan bede Google Assistent om at afspille musik fra følgende tjenester på Sonos, men de kan ikke føjes direkte til din Google Assistent-app:

• iHeartRadio
  • TIDAL
  • TuneIn Radio

Har du brug for hjælp?

Hvis du får problemer med at bruge Google Assistent med Sonos, så kan du læse vores artikel om fejlfinding og få mere hjælp.