Parring af Sonos Roam 2 med en Bluetooth-enhed

Denne artikel vil vise dig, hvordan du parrer, afbryder og genforbinder dine enheder med Roam 2 via Bluetooth.

Før du går i gang

• Sørg for, at Roam 2 er tændt og vågen, før du følger trinene nedenfor.
  • To Roam 2s i et stereopar kan afspille Bluetooth-lyd, når de er forbundet til WiFi. Når du er væk fra et WiFi-netværk, er stereoparring ikke tilgængelig.

Par din Bluetooth-enhed med Roam 2

1. Tryk og hold Bluetooth-knappen på bagsiden af Roam 2 nede i et sekund. Du vil høre parringstonen, og statuslampen på forsiden begynder at blinke blåt.
  2. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger og vælg din Roam 2 fra enhedslisten.
  3. Når parringen er lykkedes, vil du høre en anden tone, og statuslampen skifter til fast blå.

Du kan gentage disse trin for at parre yderligere Bluetooth-enheder med Roam 2.

Afbryd forbindelsen til Roam 2 fra din Bluetooth-enhed

Fra din Bluetooth-enhed:

1. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger.
  2. Vælg opføringen for din Roam 2, og vælg derefter Afbryd forbindelsen.

Fra din Roam 2:

Roam 2 vil afbryde forbindelsen til din Bluetooth-enhed, når den går i dvale eller er slukket.

Hvis du har brugt Sonos-appen til at opsætte din Roam 2 og forbinde den til WiFi, vil Roam 2 være i WiFi-tilstand, når den vækkes eller tændes igen.

Roam 2 har en indstilling for automatisk frakobling i inaktiv tilstand, som vil frakoble Roam 2 fra en Bluetooth-enhed efter 30 minutters inaktivitet. Denne indstilling er som standard slået fra, men kan aktiveres i Indstillinger-menuen. Vælg din Roam 2, og gå derefter til Bluetooth > Idle Auto Disconnect.

Genforbind din Roam 2 med din Bluetooth-enhed

Følg disse trin for at genforbinde til Roam fra en tidligere paret enhed:

Fra din Bluetooth-enhed:

1. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger.
  2. Vælg Roam 2 fra listen over tidligere tilsluttede enheder for at genforbinde din pærede enhed.

Fra din Roam 2:

1. Tryk på Bluetooth-knappen på bagsiden af Roam 2.
  2. Statuslampen vil lyse fast blåt, og du vil høre en anden tone, der bekræfter, at Roam 2 er genforbundet til din Bluetooth-enhed.

Som standard vil Roam 2 automatisk genforbinde til sin seneste Bluetooth-enhed. Du kan slå denne indstilling fra i Indstillinger-menuen. Vælg din Roam 2, og gå derefter til Bluetooth > Altid Auto-Forbind.