Bærbart Sonos-produkt kan ikke grupperes med andre rum

Hvis du tager din Sonos Move eller Roam med til et andet sted og forbinder din Sonos-app med et andet system, vil de blive vist i Sonos-appen, men vil ikke kunne grupperes med andre rum. Du kan stadig afspille Bluetooth-lyd på dit bærbare produkt i denne tilstand, men det kan ikke grupperes med de andre Sonos-produkter, fordi det ikke er blevet føjet til systemet.

Hvis du vil gruppere dit bærbare produkt med et andet Sonos-system et andet sted, skal det bærbare produkt først nulstilles til fabriksindstillinger og derefter føjes til det andet Sonos-system som et nyt produkt. Når du vender tilbage til dit primære Sonos-system, skal det bærbare produkt nulstilles igen og gentilføjes det originale system for at være en del af det.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.