Anbefalede indstillinger for brug af Sonos med ethernetnetværk

Sonos anbefaler en trådløs opsætning til de fleste hjem og små virksomheder. I visse tilfælde kan det dog være en fordel at forbinde Sonos-produkter til dit netværk via ethernet:

• Et større hjem eller en mellemstor til stor virksomhed, især hvis der er områder med upålidelig eller utilgængelig WiFi.
  • Et område fyldt med høj trådløs interferens, der forstyrrer WiFi-signalet.
  • Hyppigt behov for at streame til seks eller flere rum med lyd samtidig, især når der streames lyd med høj bithastighed.

I ovenstående situationer kan det give mere pålidelighed af tilslutte Sonos-produkterne via ethernet. Overvej følgende, før du kabeltilslutter Sonos-produkter:

• Hvis du kabeltilslutter et Sonos-produkt med en indbygget ethernetport, skifter hele Sonos-systemet til en kabelbaseret opsætning, hvor Sonos opretter et dedikeret trådløst netværk, der er adskilt fra hjemmets WiFi. I en kabelbaseret opsætning fortsætter Sonos-produkter uden indbygget ethernetport med at bruge hjemmets WiFi.
  • Når du vælger denne opsætning, skal du kabeltilslutte så mange Sonos-produkter som muligt til dit hjemmenetværk for at reducere belastningen af det trådløse netværk.
  • Sonos-produkter bør kun kabeltilsluttes en router eller switch. Brug ikke åbne ethernetforbindelser på WiFi-adgangspunkter eller -extendere, medmindre disse enheder også er forbundet til netværket via ethernet. Brug ikke Ethernet-over-Power (EoP)-enheder.
  • For at undgå interferens skal du konfigurere routerens WiFi og Sonos' trådløse netværk til at bruge separate kanaler.
  • For alle rum med en hjemmebiografopsætning anbefales det at kabeltilslutte hjemmebiografens primære enhed, før der kabeltilsluttes surroundenheder.