Opsætning af et separat Sonos S1-system

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer et separat Sonos S1-system ved hjælp af Sonos S1 Controller-appen.

Før du går i gang

Brug fjernelsesværktøjet til at fjerne alle produkter, der ikke er kompatible med S2, fra dit system og nulstille dem tilbage til fabriksindstillinger.

iOS eller Android

1. Åbn Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på fanen  Indstillinger og derefter på App-præferencer.
  3. Tryk på Nulstil app.
  4. Luk og genåbn appen.
  5. Vælg Konfigurer et nyt Sonos-system.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere hvert af dine tidligere fjernede Sonos-produkter.

Bemærk, at du er nødt til at indstille præferencer og tilføje musiktjenester igen, når produkterne er konfigureret igen. Hvis du ser et banner, der siger, at du kan opdatere til S2, kan du roligt afvise det.

For at få mere at vide om at bruge to apps til at styre et opdelt system kan du se vores artikel om brug af separate S1- og S2-systemer.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.