Konfigurer Connect:Amp til surroundhøjttalere

Denne artikel beskriver, hvordan du konfigurerer Connect:Amp til at drive bagsurroundhøjttalere til din Sonos-hjemmebiograf.

Inden du går i gang

Forbind Connect:Amp og hjemmebiografhøjttaleren via kabel

Din hjemmebiografhøjttaler og Connect:Amp skal kabelforbindes på en af de følgende måder:

• Både Sonos-hjemmebiografhøjttaleren og Connect:Amp er forbundet til routeren med et ethernetkabel.

• Sonos-hjemmebiografhøjttaleren er kabelforbundet med Connect:Amp via et ethernetkabel, og et andet Sonos-produkt er kabelforbundet med routeren.

Konfigurer din Connect:Amp til surroundhøjttalere

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Følg trinnene i vores artikel om at tilføje surroundhøjttalere for at konfigurere din Connect:Amp til surroundhøjttalere.

Bemærk, at subwoofer- og line-in-tilslutningerne er deaktiverede, når Connect:Amp bruges til surroundhøjttalere.