Opsætning af din Sonos Roam 2

Denne artikel hjælper dig med at komme i gang med at konfigurere din Sonos Roam 2.

Når du pakker din Roam 2 ud for første gang, kan du tilslutte den til din Bluetooth-enhed og begynde at lytte til lyd med det samme. For at forbinde Roam 2 til dit WiFi-netværk og gruppere den med andre Sonos-produkter, skal du opsætte den ved hjælp af Sonos-appen til iOS eller Android.

Før du går i gang

• Tænd for din Sonos Roam 2 ved at trykke på tænd/sluk-knappen på bagsiden eller ved at slutte den til strøm via et USB-kabel. Roam 2 vil vise et blinkende grønt lys, når den er klar til opsætning.
  • Download Sonos-appen til iOS eller Android. Appen vil guide dig gennem opsætningsprocessen.

Opsæt et nyt Sonos-system med Roam 2

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Vælg Konfigurer et nyt system, og opret så eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Vælg Tilføj i rullemenuen, der viser din Roam 2.
  4. Følg trinnene i appen for at opsætte din Roam 2 og tilføje dine indholdstjenester.

Føj Roam 2 til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til Indstillinger menuen og vælg Tilføj højttaler eller komponent.
  3. Følg trinnene i appen for at tilføje Roam 2 til dit Sonos-system.

Problemer under opsætningen?

Hvis din Roam 2 har problemer med at forbinde under opsætningen, så tjek vores “Produkt ikke fundet” artikel for at få hjælp.

Du kan til enhver tid skifte din Roam 2 til Bluetooth-tilstand. Se vores artikel om parring af Roam-produkter med Bluetooth for instruktioner om at parre din Roam med dine Bluetooth-enheder.

For mere information om Roam 2 og dens funktioner, se vores artikler om opladning af dine Roam-produkter, udskiftning af lyd fra dit Roam-produkt til dine andre Sonos-højttalere, og Auto Trueplay.