Move vises som "Offline" i Sonos S1 Controller-appen

Denne artikel kan hjælpe dig med at få en Sonos Move online igen, hvis den vises som "Offline" i Sonos S1 Controller-appen. Hvis din Move slet ikke vises i Sonos-appen, kan du se vores artikel om produkter, der mangler i Sonos S1 Controller-appen, for at få nyttige tips til at få den online igen.

Sådan genoprettes forbindelsen til Move

Move vises som "Offline" i Sonos S1-appen, når den er i Bluetooth-tilstand, slukket, i dvaletilstand eller uden for WiFi-netværkets rækkevidde.

Sørg for, at Move er tændt, opladet og i WiFi-tilstand, ved at kontrollere den øverste LED. En blå LED betyder, at din Move er i Bluetooth-tilstand. For at skifte Move til WiFi-tilstand skal du trykke én gang på tilstandsknappen. Der er flere oplysninger i vores artikel om at bruge Move med Bluetooth. Det kan være nødvendigt at flytte Move tættere på din router for at holde den inden for dit WiFi-netværks rækkevidde.

Efter udskiftning af router eller ændring af WiFi-indstillinger

Når du tilslutter Sonos igen efter at have udskiftet din router eller ændret WiFi-indstillinger, kan din Move blive vist som offline, hvis den ikke har modtaget den nye WiFi-adgangskode. Du kan angive den nye adgangskode ved at navigere til fanen  Indstillinger i Sonos-appen til iOS eller Android og trykke på Brug Move på det nye netværk.