Sonos Move eller Roam vises som “Offline”

Denne artikel kan hjælpe dig med at få en Sonos Move eller Roam online igen, hvis den vises som “Offline” i Sonos-appen. Hvis dit produkt slet ikke vises i Sonos-appen, kan du se vores artikel om produkter, der mangler i Sonos-appen, for at få nyttige tips til at få produkterne online igen.

Move

Move vises som “Offline” i Sonos-appen, når den er i Bluetooth-tilstand, slukket, i dvaletilstand eller uden for WiFi-netværkets rækkevidde.

Sørg for, at Move er tændt, ladet op og i WiFi-tilstand ved at tjekke den øverste LED-lampe. Et blåt LED-lys indikerer, at Move er i Bluetooth-tilstand. For at sætte Move i WiFi-tilstand skal du trykke én gang på tilstandsknappen. Hvis du vil have mere at vide, kan du se vores artikel om at bruge Move med Bluetooth. Det kan være nødvendigt at flytte Move tættere på din router for at holde den inden for dit WiFi-netværks rækkevidde.

Roam

Roam vises som “Offline” i Sonos-appen, når den er slukket, i dvaletilstand eller uden for WiFi-netværkets rækkevidde.

Sørg for, at Roam er tændt og i aktiv tilstand, når du prøver at få adgang til den via appen. Hvis du ikke kan oplade eller tænde for din Roam, kan du læse vores artikel problemer med opladning af Roam. Det kan være nødvendigt at flytte Roam tættere på din router for at holde den inden for dit WiFi-netværks rækkevidde.

Efter ændring af indstillinger for routere eller WiFi

Når du gentilslutter Sonos efter at have ændret router- eller WiFi-indstillinger, kan dit bærbare Sonos-produkt blive vist som offline, hvis det ikke har modtaget den nye WiFi-adgangskode. Du kan angive den nye adgangskode ved at navigere til fanen  Indstillinger i Sonos-appen til iOS eller Android og trykke på Brug (produkt) på det nye netværk.