Slut Sonos til en ny router eller et nyt WiFi-netværk

Dit Sonos-system har brug for opdaterede netværksoplysninger, når du har ændret dit WiFi-netværks navn eller adgangskode eller udskiftet din router. Denne artikel forklarer, hvordan du slutter dit Sonos-system til en ny router eller et nyt WiFi-netværk.

Sonos-app til iOS eller Android

Du kan bruge Sonos-appen til at forbinde understøttede Sonos-produkter til dit nye eller opdaterede WiFi-netværk. Appen vil guide dig gennem opdateringen af hver Sonos-enheds WiFi-oplysninger én ad gangen.

1. Åbn Sonos-appen, og vent, mens den søger efter dit Sonos-system.
  2. Når Sonos-appen viser "Ingen produkter fundet", vælg Gå til Systemindstillinger.
  3. Under Dit system, vælg Opdater netværk.
  4. Følg instruktionerne for at forbinde dine Sonos-produkter til din nye router eller WiFi-netværk.

Ikke-understøttede produkter

I øjeblikket kan Sonos-appen opdatere WiFi-indstillinger på Sonos-produkter, der kan bruge Bluetooth Low Energy (BLE). Nogle Sonos-produkter har ikke BLE-funktioner, så Sonos-appen vil ikke kunne finde dem for at opdatere deres WiFi-netværksoplysninger. Disse produkter er:

• Connect (Gen 2)
  • Connect:Amp (Gen 2)
  • One (Gen 1)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Playbar
  • Playbase
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1)

Hvis du har nogen af disse produkter i dit Sonos-system, skal du først gennemgå ovenstående proces for at opdatere WiFi-oplysninger for alle understøttede produkter. Når dine understøttede produkter er opdateret, nulstil eventuelle produkter, der ikke kunne findes, og tilføj dem tilbage til dit Sonos-system.

Hvis dit Sonos-system kun indeholder produkter fra listen ovenfor, kan du genoprette forbindelsen til dit netværk ved hjælp af en af nedenstående muligheder.

Skift til kabelbaseret opsætning

Når Sonos-produkter er tilsluttet en router via kabel, kan nogle af dem udsende deres eget dedikerede trådløse netværk, som andre Sonos-produkter kan bruge.

Hvis du har Sonos-produkter, der understøtter dette, kan du bruge dit Sonos-system i en kabelbaseret opsætning som midlertidig løsning. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skifter til kabelbaseret opsætning, samt en liste over produkter, der ikke understøtter denne type opsætning, i denne artikel.

Nulstil dine Sonos-produkter og opsæt dem igen

Hvis dit Sonos-system kun indeholder produkter fra listen ovenfor, og du ikke kan tilslutte et produkt til din router via kabel, skal du nulstille hvert produkt og opsætte dem igen som et nyt system. Under opsætningsprocessen skal du angive dit opdaterede WiFi-netværks navn og adgangskode for hvert af dine Sonos-produkter.

Hvis du har brug for hjælp til denne proces, bedes du kontakte Sonos Support.

1. Nulstil til fabriksindstillinger hver Sonos-enhed i dit system. Dette vil slette alle eksisterende systemdata, inklusive indstillinger, Sonos-playlister og Sonos-favoritter.
  2. Luk og genåbn Sonos-appen. Hvis alle dine produkter er blevet nulstillet, vil Sonos-appen vise "Ingen produkter fundet."
  3. Gå til Indstillinger-menuen. Dine nulstillede produkter vil blive registreret i nærheden og vise et opsætningsbanner øverst på skærmen.
  4. Vælg et af dine nulstillede produkter, og følg trinene i appen for at sætte det op igen. Du skal vælge et WiFi-netværk og angive en WiFi-adgangskode under dette trin.
  5. Gentag trin 4 for alle resterende produkter, der blev nulstillet.
  6. Tilføj eventuelle indholdstjenester eller stemmeassistenter, der tidligere var på dit system.

Når det er fuldført, vil alle dine Sonos-produkter blive opsat igen og forbundet til dit netværk med de nyeste WiFi-oplysninger.

Sonos S1 Controller-app til iOS eller Android

Hvis Sonos forbinder gennem dit WiFi-netværk

Hvis dit Sonos-system er i en trådløs opsætning, følg trinnene nedenfor. Hvis du har mere end ét Sonos-produkt i dit system, vil denne proces kræve, at du midlertidigt forbinder et Sonos-produkt til din router med et Ethernet-kabel.

1. Åbn Sonos S1 Controller-appen, og vent, mens den søger efter dit Sonos-system.
  2. Når du ser beskeden "Kan ikke oprette forbindelse til Sonos," skal du vælgeFå mere at vide.
  3. VælgÆndret router- eller WiFi-indstillinger?
  4. Følg instruktionerne for at slutte Sonos til din nye router eller dit nye WiFi-netværk.

Hvis nogle af dine Sonos-produkter mangler på din  Rum-liste efter du har tilsluttet et Sonos-produkt med kabel, genstart alle manglende Sonos-produkter i dit hjem, og gå derefter til Indstillinger > System > Netværk > Trådløs opsætning for at forbinde dem til WiFi-netværket.

Hvis et Sonos-produkt er tilsluttet dit netværk med et Ethernet-kabel

Hvis dit Sonos-system er i en kabelbaseret opsætning, skal du blot tilslutte dit Sonos-produkt til din nye router for at få forbindelse. Nogle af dine Sonos-produkter kan mangle på din  Rumgenstarte alle manglende Sonos-produkter i dit hjem.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.