Sådan bruger du Sonos Voice Control i Bluetooth-tilstand

Med Sonos Voice Control kan du styre din bærbare Sonos-højttaler med stemmen, selv når den er i Bluetooth-tilstand og ikke er tilsluttet dit hjemmenetværk.

I Bluetooth-tilstand er stemmeanmodninger begrænset til basal produktstyring. Du kan bede om følgende:

• Sætte musikken på pause eller genstarte afspilning
  • Øge eller sænke lydstyrken
  • Slå højttalerens lyd fra eller til
  • Springe til næste nummer, gå tilbage til forrige nummer eller genstarte det nuværende nummer
  • Tjekke batteriniveauet.