Sonos Ace -kuulokkeiden ensimmäisestä päivityksestä

Tämä päivitys aktivoi useita Sonos Ace -laitteessa saatavilla olevia ominaisuuksia.

Sovelluksen mukauttaminen

Päivityksen jälkeen voit mukauttaa seuraavia ominaisuuksia Sonos-sovelluksessa:

TV-äänen vaihto

Tämä päivitys mahdollistaa TV-äänen vaihto -ominaisuuden Sonos Ace -laitteelle.

• Toista immersiivistä tilaääntä Sonos Arcista Sonos Aceen.
  • Ota käyttöön tai poista käytöstä pään seuranta kuunnellessasi kotiteatterin tilaääntä.
  • Tuki on tulossa pian Beam (Gen 1), Beam (Gen 2) ja Ray -laitteille.