Lisää musiikkipalvelu Sonosiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka käytettävissä olevia musiikkipalveluja selataan ja lisätään Sonos-järjestelmään. Voit lisätä useita tilejä samaan musiikkipalveluun seuraamalla alla olevia ohjeita kunkin tilin kohdalla. Katso sitten artikkelistamme Useiden tilien käyttö , kuinka liikut niiden välillä. Jos et löydä tai et voi lisätä musiikkipalvelua, katso ohjeita artikkelista, joka käsittelee musiikkipalvelujen lisäämiseen liittyviä ongelmia.

iOS tai Android:

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset välilehti ja napauta kohtaa Palvelut ja ääni.
  3. Kohdasta Musiikki ja sisältö napauta kohtaa Lisää palvelu.
  4. Napauta palvelua, jonka haluat lisätä.
  5. Napauta Lisää Sonosiin.
  6. Noudata näytöllä annettavia ohjeita lisätäksesi musiikkipalvelun tilin.

Mac tai PC:

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Valitse Lisää musiikkipalveluita osiossa Valitse musiikin lähde.
  3. Valitse palvelu, jonka haluat lisätä.
  4. Noudata näytöllä annettavia ohjeita lisätäksesi musiikkipalvelun tilin.

Jos et löydä etsimääsi palvelua, katso artikkelimme puuttuvista musiikkipalveluista.

iOS tai Android:

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Palvelut ja puhe.
  3. Kohdasta Musiikki ja sisältö napauta kohtaa Lisää palvelu.
  4. Napauta palvelua, jonka haluat lisätä.
  5. Napauta Lisää Sonosiin.
  6. Noudata näytöllä annettavia ohjeita lisätäksesi musiikkipalvelun tilin.

Mac tai PC:

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Valitse Lisää musiikkipalveluita osiossa Valitse musiikin lähde.
  3. Valitse palvelu, jonka haluat lisätä.
  4. Noudata näytöllä annettavia ohjeita lisätäksesi musiikkipalvelun tilin.

Jos et löydä etsimääsi palvelua, katso artikkelimme puuttuvista musiikkipalveluista.