Lisää sisältöpalvelu Sonosiin

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit selata saatavilla olevaa musiikkia ja sisältöpalveluita ja lisätä ne Sonosiin.

Voit lisätä useita tilejä samalle palvelulle noudattamalla alla olevia ohjeita kullekin tilille. Katso artikkelimme useiden tilien käyttämisestä oppiaksesi, kuinka vaihtaa niiden välillä.

Jos et löydä tai pysty lisäämään musiikkipalvelua, katso artikkelimme ongelmista musiikkipalveluiden lisäämisessä saadaksesi apua.

iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Siirry Tili -valikkoon.
  2. Valitse Sisältöpalvelut.
  3. Liitetyissä palveluissa, valitse Lisää sisältöpalvelu.
  4. Valitse lisättävä palvelu ja valitse Lisää Sonosiin.
  5. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita lisätäksesi palvelun Sonos-järjestelmääsi.

Sonos S1 Controller -sovellus iOS:lle tai Androidille

1. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Palvelut & Ääni.
  2. Musiikki ja sisältö -osiossa valitse Lisää palvelu.
  3. Valitse lisättävä palvelu.
  4. Valitse Lisää Sonosiin.
  5. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita musiikkipalvelutilin lisäämiseksi.

Jos et löydä etsimääsi palvelua, katso artikkelimme puuttuvista musiikkipalveluista.