Lisää surround-kaiuttimet Sonos-kotiteatteriin

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka surround-kaiuttimet lisätään Sonos-kotiteatteriin surround-äänen toistoa varten. Katso artikkelimme surround-ääniohjeet ja -rajoitukset saadaksesi tietoa siitä, mitä Sonos-tuotteita voidaan käyttää surround-kaiuttimina.

Ennen kuin aloitat

• Surround-kuuntelussa tuotteet yhdistyvät langattomasti Sonos-kotiteatteriisi. Varmista, että ne ovat samassa huoneessa ja näkölinjassa kotiteatterituotteesi kanssa.

• Jos tuotteet, joita haluat käyttää surround-kaiuttimina, on asennettu stereopariksi, varmista, että erotat stereoparin ennen kuin lisäät tuotteet surround-kaiuttimiksi.
  1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Tuotteiden alla olevalta välilehdeltä napauta Sonos-kotiteatterihuonetta.
  4. Napauta kohtaa Asenna surround-kaiuttimet.
  5. Lisää kaiuttimet surround-kaiuttimina sovelluksen ohjeiden mukaisesti.