Sonos-tilin luominen

Kun asennat Sonos-järjestelmän ensimmäistä kertaa, sinun on luotava tili. Tämän tilin avulla voit rekisteröidä tuotteita, vastaanottaa päivityksiä ja integroida saumattomasti eri palveluita, kuten Spotifyn ja Amazon Alexan*. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Voit käyttää samaa Sonos-tiliä useissa Sonos-järjestelmissä, mutta et voi kirjautua sisään samaan järjestelmään useilta tileiltä. Katso tietosuojakäytännöstämme kattava luettelo tiedoista, joita keräämme tilin luomisen yhteydessä, ja kuinka näitä tietoja käytetään.

Sonosin asentaminen ensimmäistä kertaa

Sinua pyydetään kirjautumaan sisään tai luomaan tili, kun asennat Sonos-järjestelmän. Sinun on vahvistettava Sonos-tilisi sähköpostitse, joten muista rekisteröidä tili aktiivisesti käytössä olevalla sähköpostiosoitteella. Vältä muiden kuin henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden käyttöä.

iOS tai Android:

1. Lataa Sonos-sovellus.
  2. Aloita järjestelmän asentaminen painamalla Asenna uusi Sonos-järjestelmä.
  3. Syötä sähköpostiosoite ja paina Jatka.
  4. Syötä haluamasi salasana tiliä varten ja paina Luo tili.
  5. Viimeistele Sonos-tilin luominen noudattamalla ohjeita.

Jos et saanut tilin vahvistusviestiä, paina En saanut sähköpostia. Jos et ole vieläkään saanut sähköpostia, seuraavassa artikkelissa annetaan lisävinkkejä: En saa sähköpostia Sonosilta

Uuden tilin luominen olemassa olevan järjestelmän rekisteröimiseksi

1. Siirry kohtaan https://www.sonos.com/login/create/ ja luo uusi Sonos-tili.
  2. Kun tili on luotu, noudata artikkelistamme järjestelmän siirtäminen uudelle tilille löytyviä ohjeita.