Siirrä Sonos-järjestelmäsi uudelle tilille

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit siirtää Sonos-järjestelmän uudelle tilille. Sinun on ehkä tehtävä tämä, jos olet luonut uuden Sonos-tilin tai sinulla käytettynä ostettuja tuotteita, jotka on edelleen rekisteröity alkuperäisen omistajan tilille.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta kohtaa Siirrä järjestelmän omistajuus ja noudata ohjeita.

Siirto ilman Sonos-tilin käyttöä

Järjestelmän omistajuuden siirtämiseksi Sonos-sovelluksen tulee olla kirjautuneena Sonos-tilillesi. Jos et saa kirjauduttua sovelluksella Sonos-tilillesi, sinun on palautettava Sonos-tuotteidesi tehdasasetukset ja asennettava ne uutena järjestelmänä. Tämä poistaa Sonos-järjestelmäsi tämänhetkiset tiedot ja asetukset.

Voit luoda uuden tilin tai kirjautua eri tilille uuden järjestelmän asennuksen aikana.

1. Palauta kunkin Sonos-tuotteen tehdasasetukset.
  2. Palauta Sonos-sovelluksen tehdasasetukset.
  3. Sulje ja avaa Sonos-sovellus uudelleen ja valitse kohta Asenna uusi järjestelmä.
  4. Luo uusi tili tai kirjaudu eri tilille, ja lisää kukin Sonos-tuote uuteen järjestelmään.

Lisätiedot

• Jos tilaat Sonos Radio HD:n, sinun on myös siirrettävä tilauksesi peruuttamalla Sonos Radio HD -tilaus vanhalta tililtäsi ja tilaamalla se sitten uuden tilisi kautta. Lisätietoja tilauksen peruuttamisesta löytyy artikkelistamme, joka koskee Sonos Radio HD -tilauksen hallintaa.
  • Jos olet liittänyt äänipalveluita Sonos-järjestelmääsi, ne on yhdistettävä Sonosiin uudelleen siirron jälkeen. Poista äänipalvelut kaikista Sonos-tuotteista. Kun ne on poistettu, mene takaisin kohtaan  Asetukset > Palvelut ja valitse Lisää palvelu, joka löytyy kohdasta Ääni. Lisää äänipalvelu takaisin järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.