Virheet 1001 ja 1002 musiikkikirjastoa käytettäessä

Sonos-sovellus voi näyttää virheen 1001 tai virheen 1002, kun Sonos-järjestelmällä on vaikeuksia muodostaa yhteys tietokoneen tai NAS-aseman musiikkikirjastoon. Nämä virheet tapahtuvat yleensä, kun tietokone tai NAS-asema on joko offline-tilassa tai kun sillä on vaikeuksia ylläpitää luotettavaa yhteyttä verkkoon.

Jos näet virheen 1001 tai 1002 musiikkikirjastoa käytettäessä:

• Tarkista tietokone tai NAS ja varmista, että se on kytketty päälle ja hereillä.

• Jos musiikkikirjastosi on tallennettu tietokoneeseen, joka on kytketty WiFi-verkkoon, varmista, että sillä on vahva langaton yhteys reitittimeen.

• Palomuuri voi estää Sonosia muodostamasta yhteyttä tietokoneeseen. Jos tietokoneeseesi on asennettu palomuuri, varmista näitä ohjeita noudattamalla, että se on määritetty antamaan käyttöluvan Sonosille.

Lisätietoja löytyy artikkelistamme musiikkikirjaston ongelmien vianetsinnästä.