Virhe 30 Sonosia päivitettäessä

Virhe 30 tapahtuu, kun jokin Sonos-tuote yrittää ladata päivitystiedoston, mutta se epäonnistuu. Jos näet virheen 30, Sonos-sovellus näyttää myös sen Sonos-tuotteen nimen, jolla on vaikeuksia päivityksen lataamisessa.

1. Yritä päivitystä vähintään kerran uudelleen.

1. Etsi virheilmoituksessa nimetty Sonos-tuote, siirrä se lähemmäs reititintä ja yritä sitten päivitystä uudelleen.

1. Jos päivitys ei vieläkään toimi, yhdistä Sonos-tuotteet reitittimeen Ethernet-kaapelilla ja yritä päivitystä uudelleen Sonos-sovelluksessa. Jos päivitys onnistuu, irrota tuote reitittimestä ja siirrä se alkuperäiseen sijaintiinsa.

Virhe 30 voi ilmetä myös silloin, jos yrität päivittää Sonos S1 -sovelluksella Sonos-järjestelmän, jossa on sekä S1- että S2-ohjelmistoa käyttäviä tuotteita. S2-tuotteet näkyvät ”yhteensopimattomina” Sonos-sovelluksen Huoneet-välilehdessä. Tällöin S1-ohjelmistoa käyttävät tuotteet on palautettava tehdasasetuksiinsa ja asennettava erilliseksi S1 Sonos -järjestelmäksi.