Erillisten S1- ja S2- Sonos-järjestelmien asentaminen

Uusi Sonos S2 -sovellus ja käyttöjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien vuoden 2015 jälkeen valmistettujen Sonos-tuotteiden kanssa. Jotkut vanhimmista tuotteistamme eivät kuitenkaan tue S2:ta muistin ja prosessointitehon vuoksi.

Jos haluat päivittää uuteen S2-sovellukseen, mutta jatkat S1 Sonos -tuotteiden käyttöä, voit jakaa Sonos-järjestelmäsi kahteen erilliseen järjestelmään ja hallita molempia kahdella sovelluksella. Uusi Sonos S2 -sovellus ohjaa S2-tuotteita ja Sonos S1 Controller -sovellus ohjaa S1-tuotteita. Usein tätä ei tarvitse tehdä.

Lisätietoja Sonos-tuotteiden yhteensopivuudesta S2:n kanssa löytyy Sonos S2 -yhteensopivuusartikkelistamme.

Mitä pitää tietää ennen järjestelmän jakamista

Mitkä ovat jaetun järjestelmän käytön tunnetut rajoitukset?

Jokainen Sonos-järjestelmä on erillinen järjestelmä ja sitä ohjataan puhelimen eri sovelluksella. Tämän vuoksi ei ole mahdollista ryhmitellä S2:ta käyttävää ja S1:tä käyttävää tuotetta toistamaan samaa musiikkia. Et näe S1:tä käyttäviä tuotteita S2-sovelluksessa ja päinvastoin.

On myös huomioitava puheavustajat, suora hallinta ja musiikkipalvelut, joissa on virtausrajoituksia. Lue lisää artikkelistamme, joka koskee erillisten S1- ja S2 -järjestelmien tunnettuja rajoituksia.

Voiko tämän prosessin kumota?

Kyllä. On mahdollista päivittää keskenään yhteensopivia tuotteita S2:sta S1:een suorittamalla takaisinpäivitys S2-sovelluksessa.

Tuotteita, jotka ovat yhteensopivia vain S2:n kanssa, ei voida palauttaa S1:een. Katso näiden tuotteiden luettelo artikkelistamme Sonos S2 -yhteensopivuus. Huomaa, että kaikki asetukset, mukaan lukien Sonos-soittolistat menetetään, kun tuote palautetaan S2:sta S1:een.

Miksi S1- ja S2 -tuotteet tulisi jakaa erillisiin järjestelmiin?

Jotkut Sonos-tuotteet vaativat S2-sovelluksen.

Jos haluat lisätä jonkin näistä tuotteista tai haluat päivittää sovelluksesi S2:een jatkaaksesi vanhempien tuotteiden käyttöä, voit luoda jaetun järjestelmän.

Kuinka Sonos-tuotteet jaetaan kahteen erilliseen S1- ja S2-järjestelmään

Sonos S1 Controller -sovellus auttaa sinua poistamaan S1-tuotteet ennen päivittämistä S2-versioon. S1-tuotteet palautetaan tehdasasetuksiin, jonka jälkeen ne voidaan asentaa uudelleen erillisenä järjestelmänä.

1

Poista ensin yhteensopimattomat Sonos-tuotteet S1 Controller -sovelluksen tuotteenpoistotyökalulla. Ohjeet tämän tekemiseen löytyvät artikkelistamme, joka kertoo S2:n kanssa yhteensopimattomien Sonos-tuotteiden poistamisesta.

3

Käytä S1-sovellusta erillisen S1-järjestelmän hallintaan ja S2-sovellusta S2-tuotteiden hallintaan.

Onko sinulla ehdotuksia jaetun S1-järjestelmän käyttämiseen?

Suosittelemme, että S1-tuotteita käytetään niissä tiloissa, joita ei yleensä ryhmitellä muun järjestelmän kanssa, kuten autotallissa. Kotitalouksissa S1-tuotteiden erottamisella omaan järjestelmään voidaan myös antaa Sonosin hallinta lapsille tai perheenjäsenille ilman, että he saavat pääsyn muihin S2:n Sonos-tuotteisiin.