Virhe 9 Sonosia päivitettäessä

Virhe 9 ilmenee, kun Sonos-järjestelmäohjelmiston päivityksessä takaisin aiempaan versioon on ongelma.

Näin voi käydä, kun Sonos S1 Controller -sovellus yrittää suorittaa päivityksen silloin, kun Sonos-järjestelmässä on sekä S1- että S2-ohjelmistoa käyttäviä tuotteita. Voit ratkaista ongelman joko poistamalla S1-tuotteet järjestelmästä tai päivittämällä S2-tuotteet takaisin S1-ohjelmistoon.

Poista S1-tuotteet tuotteiden poistotyökalulla, joka palauttaa tuotteet tehdasasetuksiin ja poistaa ne järjestelmästä. Nämä tuotteet voidaan sen jälkeen asentaa erilliseksi S1 Sonos -järjestelmäksi.

Päivitä S2-tuotteet takaisin S1:een noudattamalla takaisinpäivitysprosessia koskevan artikkelin ohjeita, ja lisää ne sitten takaisin järjestelmään S1-sovelluksen avulla.

Virhe 9 voi ilmetä myös sen jälkeen, kun olet poistanut itsesi Sonosin beetaohjelmasta, ja Sonos-soittimet ovat siirtymässä takaisin yleiseen julkaisuohjelmistoon. Jos näet tämän virheen poistuessasi beetaohjelmasta, ota yhteyttä Sonos-tukeen saadaksesi apua.