Tuodut soittolistat puuttuvat Sonos-musiikkikirjastosta

Sonos tuo soittolistasi jaetun musiikkikansiosi soittolistatiedostoista. Jos jotkut tai kaikki tuodut soittolistasi puuttuvat, se tarkoittaa sitä, että Sonos ei löytänyt tai voinut lukea soittolistatiedostojasi. Alla olevat ehdotukset auttavat sinua löytämään ja lisäämään puuttuvat soittolistat.

Lisää tietokoneesi musiikkikansio

Yleiset musiikkiohjelmistot, kuten Applen musiikkisovellus tai Windows Media Player tallentavat soittolistat tietokoneen oletuskansioon. Varmista, että Oma musiikkikansio on lisätty Sonosiin artikkelista musiikkikirjaston lisääminen löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos soittolistasi puuttuu edelleen musiikkikansion lisäämisen jälkeen, on mahdollista, että soittolistatiedostot on tallennettu johonkin toiseen tietokoneesi kansioon. Ota selvää soittolistatiedostojesi tallennuspaikasta ja lisää musiikkikansio kirjastoosi, jotta Sonos voi indeksoida oikeat tiedostot.

Tarkista soittolistan tiedostomuoto

Sonos voi tuoda soittolistoja macOS:n Music-sovelluksesta sekä macOS:n ja Windowsin iTunes-sovelluksesta lukemalla sovelluksen musiikkikirjaston XML-tiedoston. Lisäksi Sonos tukee M3U-, WPL- ja PLS -soittolistatiedostoja, jotka on luotu ohjelmistoilla, kuten WinAmpilla ja Windows Media Playerilla.

Jos soittolistasi on tallennettu toisessa muodossa, Sonos ei voi tuoda sitä musiikkikirjastoosi.

Pienennä suuria soittolistoja

Sonos voi indeksoida enintään 1 000 soittolistaa, ja tuoduissa soittolistoissa voi olla yhteensä enintään 40 000 kappaletta. Jos olet ylittänyt tämän rajan, jotkut soittolistoistasi tai kappaleistasi eivät näy musiikkikirjaston Tuodut soittolistat -osiossa.

Jos joissakin soittolistoissa on paljon kappaleita (esimerkiksi koko musiikkikokoelmasi sisältävä soittolista), järjestele tai poista nämä soittolistat ja päivitä musiikkikirjastohakemistosi..