Paranna Sonos-tuotteen WiFi-yhteyttä

Kun Sonos on yhdistetty reitittimen WiFi-verkkoon, Sonos-sovellus näyttää kunkin tuotteen WiFi-signaalin vahvuuden Asetukset-välilehdellä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka WiFi-yhteyttä voi parantaa, jos tuotteen signaali on heikko.

Yksityiskohtaisten verkon tietojen löytäminen

Näet jokaisen reitittimen WiFi-verkkoon yhdistetyn tuotteen yksityiskohtaiset verkon tiedot Sonos-sovelluksessa. Artikkelissamme Sonos-sovelluksen Verkon tiedot -kohdan ymmärtäminen kerrotaan, kuinka pääset kyseiselle sivulle ja kuinka sen tietoja luetaan.

Huomaa, että langattoman signaalin vahvuuden ilmaisin ja verkon tietojen kohta eivät näy Sonos-tuotteissa, jotka on asennettu kiinteästi, tuotteissa, joita käytetään kotiteatterin surround-kaiuttimina tai -subwoofereina, eikä Sonos Movessa, kun se on Bluetooth-tilassa.

WiFi-yhteyden parantaminen

Jos Sonos-sovellus näyttää, että tuotteen WiFi-yhteys on heikko, voit parantaa yhteyttä alla olevien ohjeiden mukaisesti. Voit valita sekä signaalin vahvuuden osoittimen että SNR-arvon Verkon tiedot -kohdasta varmistaaksesi, että tuotteen signaalin vahvuus on parempi.

Tarkista tuotteen etäisyys WiFi-verkkoon

Heikko signaali voi johtua siitä, että tuote on liian kaukana WiFi-verkosta. Tämä on tyypillistä kannettaville tuotteille, kuten Movelle tai Roamille, joita käytetään ulkotiloissa. Kokeile siirtää tuote lähemmäksi reititintä tai lähintä yhteyspistettä ja katso, parantuuko signaali.

Vähennä langattomien häiriöiden lähteitä

Ruuhkaiset langattomat verkot voivat heikentää signaalin vahvuutta yhdistettyihin tuotteisiin. Tarkista langattoman häiriön yleiset lähteet ja esteet, jotka voivat heikentää langatonta signaalia.

Harkitse reitittimen sijaintia

Sijoita reititin mahdollisuuksien mukaan kotisi keskeiseen paikkaan saadaksesi tasaisen katealueen koko tilaan. Sijoita reititin kaapin tai komeron sijaan avoimeen paikkaan, kuten pöydälle tai hyllylle. Vältä sen sijoittamista myös muiden laitteiden päälle tai välittömään läheisyyteen.

Päivitä reititin

Jos kotisi useassa laitteessa on ongelmia, reititin on ehkä vaihdettava uuteen, joka tarjoaa paremman katealueen. Suuremmille tiloille suositellaan solmuverkkojärjestelmää.