Linjatuloääni pysähtyy tai katkeaa

Tästä artikkelista löytyy yleisiä vianratkaisuja linjatulon toiston äänihäiriöihin Sonosilla.

1. Säädä linjatulon äänen pakkausta

Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Äänipaketointi. Valitse Pakattu ja testaa sitten äänentoistoa. Suosittelemme paketointia, kun suoratoistat linjatuloa useisiin huoneisiin langattomasti.

2. Vähennä langattomia häiriöitä

Langaton häiriö voi aiheuttaa Sonosin toimintahäiriöitä, kuten musiikin toiston pysähtymistä ja kappaleiden ohittamista.

Jos ongelma jatkuu tai haluat jatkaa paketoimattoman äänen käyttämistä, voit lukea lisää artikkelistamme, joka käsittelee langattomien häiriöiden vähentämistä. Näin opit välttämään langattomia häiriöitä langattomia kanavia vaihtamalla ja siirtämällä Sonosin pois tietyistä elektronisten laitteiden läheisyydestä.

3. Säädä äänen viivettä

Äänen viiveasetus antaa viiveen tuloliitännän ja Sonosin välille. Tämä vähentää ääneen liittyvien ongelmien mahdollisuutta, kun Sonos-tuotteet toistavat linjatuloääntä ryhmässä.

Napauta Asetukset-välilehdeltä kohtaa Järjestelmä, napauta sitten linjatuloa käyttävää tuotetta. Napauta linjatulo-osiosta kohtaa Ääniviive ja valitse sitten viivevaihtoehto.