Kuuntele levysoitinta Sonosilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka levysoitin liitetään Sonosiin, jotta voit kuunnella vinyylikokoelmaasi.

Ennen kuin aloitat

• Tarvitset Sonos-tuotteen, jossa on linjatuloportti:
    • Five
    • Amp
    • Port
    • Play:5 (Gen 1 ja Gen 2)
    • Connect:Amp
    • Connect
  • Tarkista, onko levysoittimessa sisäänrakennettu esivahvistin, kuten Pro-Ject T1 Phono SB -levysoitin. Jos levysoittimessa ei ole sisäänrakennettua fonoesivahvistinta, sinun on ensin liitettävä levysoitin fonoesivahvistimeen ja sitten liitettävä fonoesivahvistin Sonosiin.

Liitä levysoitin Sonosiin

Tarvitset RCA- tai RCA->3,5 mm -kaapelin, jotta voit liittää levysoittimen Sonosiin. Noudata alla olevia ohjeita, jotta tiedät, minkä kaapelin tarvitset ja kuinka se liitetään.

RCA

RCA->3,5 mm

Five ja Play:5

Liitä RCA->3,5 mm -kaapelin yksi pää Five- tai Play:5 -linjatuloporttiin ja kytke jaettu pää levysoittimen tai esivahvistimen takaosassa oleviin L/R-äänilähtöihin. Jos levysoittimessa on sisäänrakennettu RCA-kaapeli, tarvitset RCA->3,5 mm -sovittimen.

Amp ja Connect:Amp

Liitä RCA-kaapelin toinen pää levysoittimeen tai esivahvistimeen ja toinen pää RCA-tuloon, joka on merkitty vahvistimen tai Connect:Ampin takaosassa IN.

Port ja Connect

Liitä RCA-kaapelin toinen pää levysoittimeen tai esivahvistimeen ja toinen pää Portin tai Connectin takana olevaan RCA-tuloon, joka on merkitty IN.

Aloita toisto

1. Aloita levyn toisto levysoittimella.
  2. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  3. Avaa  Selaa-välilehti ja napauta kohtaa Linjatulo.
  4. Valitse linjatulon lähdelaitteen nimi.

Voit myös asentaa Autoplayn niin, että Sonos-järjestelmäsi tietää siirtyä linjatulotilaan heti, kun toistat levyä.