Kuuntele levysoitinta Sonosilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka levysoitin liitetään Sonosiin, jotta voit kuunnella vinyylikokoelmaasi.

Ennen kuin aloitat

• Tarvitset Sonos-tuotteen, jonka linjatuloporttiin tai USB-C-porttiin voi yhdistää linjatuloyhteyden. Tätä ominaisuutta tukevat tuotteemme on lueteltu linjatuloartikkelissamme.
  • Tarkista, onko levysoittimessa sisäänrakennettu esivahvistin, kuten Pro-Ject T1 Phono SB -levysoitin. Jos levysoittimessa ei ole sisäänrakennettua fonoesivahvistinta, sinun on ensin liitettävä levysoitin fonoesivahvistimeen ja sitten liitettävä fonoesivahvistin Sonosiin.

Liitä levysoitin Sonosiin

Tarvitset RCA- tai RCA->3,5 mm -kaapelin, jotta voit liittää levysoittimen Sonosiin. Jotkin Sonos-tuotteet vaativat myös Sonosin linjatulosovittimen, joka muuntaa 3,5 mm yhteyden USB-C-yhteydeksi. Noudata alla olevia ohjeita, jotta tiedät, minkä kaapelin tarvitset ja kuinka se liitetään.

RCA

RCA -> 3,5 mm

Sonos-linjatulosovitin

Move 2

Move 2 vaatii Sonosin linjatulosovittimen sekä RCA -> 3,5 mm -kaapelin.

Yhdistä RCA -> 3,5 mm -kaapeli Sonosin linjatulosovittimeen ja yhdistä sovitin Move 2:n takana olevaan USB-C-porttiin. Kun sovitin on yhdistetty, kytke kaapelin jaettu pää levysoittimen tai esivahvistimen takaosassa oleviin L/R-äänilähtöihin.

Era 100 ja Era 300

Era 100 ja Era 300 vaativat Sonosin linjatulosovittimen sekä RCA -> 3,5 mm -kaapelin.

Yhdistä RCA -> 3,5 mm -kaapeli Sonosin linjatulosovittimeen ja yhdistä sovitin Era 100 tai Era 300 -kaiuttimen takana olevaan USB-C-porttiin. Kun sovitin on yhdistetty, kytke kaapelin jaettu pää levysoittimen tai esivahvistimen takaosassa oleviin L/R-äänilähtöihin.

Five ja Play:5

Liitä RCA -> 3,5 mm -kaapelin yksi pää Five- tai Play:5 -linjatuloporttiin ja kytke jaettu pää levysoittimen tai esivahvistimen takaosassa oleviin L/R-äänilähtöihin. Jos levysoittimessa on sisäänrakennettu RCA-kaapeli, tarvitset RCA -> 3,5 mm -sovittimen.

Amp ja Connect:Amp

Liitä RCA-kaapelin toinen pää levysoittimeen tai esivahvistimeen ja toinen pää RCA-tuloon, joka on merkitty vahvistimen tai Connect:Ampin takaosassa IN.

Port ja Connect

Liitä RCA-kaapelin toinen pää levysoittimeen tai esivahvistimeen ja toinen pää Portin tai Connectin takana olevaan RCA-tuloon, joka on merkitty IN.

Aloita toisto

1. Aloita levyn toisto levysoittimella.
  2. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  3. Avaa  Selaa-välilehti ja napauta kohtaa Linjatulo.
  4. Valitse linjatulon lähdelaitteen nimi.

Voit myös asentaa Autoplayn niin, että Sonos-järjestelmä tietää siirtyä linjatulotilaan heti, kun toistat levyä.