Sonosiin yhdistetystä linjatulolaitteesta ei kuulu ääntä.

Tässä artikkelissa on toimintaohje, jos Sonos-tuotteeseen linjatuloportilla yhdistetystä laitteesta ei kuulu ääntä.

Tarkista linjatulokaapelin yhteys

Varmista, että äänikaapeli on kunnolla kytketty sekä äänilaitteeseesi että Sonos-tuotteesi linjatuloporttiin. Jos kaapeli on jo kytketty, irrota kaapeli molemmista laitteista ja kytke se uudelleen.

Voit käyttää Sonos-sovellusta iOS:lle tai Androidille tarkistaaksesi, havaitseeko Sonos-tuotteesi kaapelin, joka on kytketty sen linjatuloporttiin. Siirry linjatuloasetuksiin Sonos-tuotteessasi ja tarkista kytketty tai irrotettu -tila.

Jos sovellus näyttää Ei yhdistetty vaikka kaapeli on kytketty, kokeile käyttää toista kaapelia. Jos sovellus ei edelleenkään näytä, että linjatulo on yhdistetty, ole hyvä ja ota yhteyttä Sonos-tukeen.

Valitse Sonos-sovelluksessa äänilähteeksi Line-In

Oletuksena Sonos-tuotteesi ei toista automaattisesti ääntä, joka tulee Line-In-portin kautta. kuunnellaksesi Line-In-ääntä, sinun on ensin valittava Sonos-sovelluksessa äänilähteeksi Line-In.

iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa Line-In-lähde löytyy Omat lähteet -osasta kotinäytöllä. S1-sovelluksessa sen löytää Selaa-välilehdeltä.

Kun Sonos-sovellus näyttää, että linjatulo toistaa, Sonos-tuotteesi toistaa kaiken äänen, joka tulee valitusta linjatuloportista. Voit asettaa Sonosin toistamaan linjatuloääntä automaattisesti ottamalla käyttöön Autoplayn linjatuloasetuksissa.

Tarkista äänenvoimakkuustasot

Varmista, että sekä äänilaitteesi että Sonos-tuotteesi äänenvoimakkuustasot ovat tarpeeksi korkealla kuullaksesi.

Jos äänenvoimakkuus on asetettu korkealle tasolle ja ääni on silti liian hiljainen, voit muuttaa Lähdetason linjatuloportin linjatuloasetuksissa Sonos-tuotteellesi.

Levysoittimet ja esivahvistimet

Joissakin levysoittimissa on sisäänrakennetut fonoesivahvistimet, jotka voi liittää suoraan Sonosin linjatuloporttiin. Jos levysoittimessa ei ole sisäänrakennettua fonoesivahvistinta, sinun on ensin liitettävä levysoitin fonoesivahvistimeen ja sitten liitettävä fonoesivahvistin Sonosiin. Ilman esivahvistinta levysoittimen ääni saattaa olla hyvin hiljainen, kun ääntä toistetaan Sonos-tuotteilla.