Sonosiin yhdistetystä linjatulolaitteesta ei kuulu ääntä.

Tässä artikkelissa on toimintaohje, jos Sonos-tuotteeseen linjatuloportilla yhdistetystä laitteesta ei kuulu ääntä.

1. Tarkista linjatulolaitteen kaapeliyhteys

Varmista, että äänikaapeli on liitetty kunnolla sekä laitteeseesi että Sonos-tuotteen linjatuloporttiin. Jos kaapeli on jo kytketty, irrota se sekä laitteestasi että Sonos-tuotteesta ja liitä ne uudelleen.

Voit tarkistaa Sonos-sovelluksella, löytääkö Sonos-tuotteesi sen linjatuloporttiin liitetyn kaapelin. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä. Napauta sen huoneen nimeä, jossa linjatuloyhteys on, ja selaa alas linjatulo-osioon. Linjatulo-otsikon alla näkyy teksti Yhdistetty tai Ei yhdistetty.

Jos sovelluksessa näkyy Ei yhdistetty, vaikka kaapeli on paikallaan, kokeile toista kaapelia. Jos sovellus ei edelleenkään näytä, että linjatulo on yhdistetty, ota yhteys Sonos-tukeen.

2. Valitse Sonos-sovelluksesta lähteeksi linjatulo.

Oletusarvoisesti Sonos-tuote ei toista automaattisesti sisältöä, joka tulee linjatuloportin kautta. Kun haluat kuunnella linjatuloääntä, valitse ensin Sonos-sovelluksesta lähteeksi linjatulo:

1. avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta Huoneet-välilehdeltä huonetta tai ryhmää, jonka haluat toistavan linjatulon kautta.
  3. Napauta Selaa-valikosta kohtaa Linjatulo.
  4. Aloita toisto napauttamalla lähdelaitetta.

Kun Sonos-sovelluksessa näkyy, että linjatulo on toiminnassa, Sonos-tuotteesi toistaa kaikkea sisältöä, joka tulee valitun linjatuloportin kautta. Voit asettaa Sonosin toistamaan linjatuloääntä automaattisesti aktivoimalla automaattisen toiston Linjatuloasetuksissa..

3. Tarkista äänenvoimakkuudet

Tarkista, että sekä äänilaitteesi että Sonos-tuotteesi äänenvoimakkuudet on säädetty riittävän korkeiksi, jotta voit kuulla äänen.

Jos äänenvoimakkuus on säädetty korkeaksi ja ääni on edelleen liian hiljainen, voit muuttaa linjatuloportin lähdetasoa Sonos-tuotteesi Linjatuloasetuksissa.

Levysoittimet ja esivahvistimet

Joissakin levysoittimissa on sisäänrakennetut fonoesivahvistimet, jotka voi liittää suoraan Sonosiin. Jos levysoittimessa ei ole sisäänrakennettua fonoesivahvistinta, sinun on ensin liitettävä levysoitin fonoesivahvistimeen ja sitten liitettävä fonoesivahvistin Sonosiin. Ilman fonoesivahvistinta levysoittimen ääni saattaa olla hyvin hiljainen, kun ääntä toistetaan Sonos-tuotteilla.