Ei vastaa -virhe musiikkikirjastoa käytettäessä

Sonos-sovellus voi näyttää "ei vastaa" -virheen, kun Sonos-järjestelmälläsi on vaikeuksia muodostaa yhteys musiikkikirjastoon. Virhe sisältää sen tietokoneen tai laitteen verkon nimen, johon Sonos yrittää muodostaa yhteyttä.

Tämä virhe tarkoittaa, että Sonos pystyy näkemään tietokoneen verkossa, mutta tietokone ei vastaa jakamispyyntöön. Sonos muodostaa yhteyden oikeaan laitteeseen, mutta laite ei päästä Sonosia läpi.

Jos näet "ei vastaa" -virheen musiikkikirjastoa käytettäessä:

Todennäköisesti palomuuri estää tietokonetta jakamasta musiikkitiedostojaan Sonosin kanssa. Määritä palomuuri sallimaan tiedostojen jakamisen noudattamalla palomuuria koskevan artikkelimme ohjeita.

Lisätietoja löytyy artikkelistamme musiikkikirjaston ongelmien vianetsinnästä.