Toista linjatulon kautta Era 100 -kaiuttimella

Tässä artikkelissa opastetaan, kuinka muodostat linjatuloyhteyden Era 100 -kaiuttimelle. Linjatulolla voit liittää äänilähdöllä varustetun laitteen (kuten CD-soittimen tai levysoittimen) toistamaan musiikkia Sonos-tuotteiden kautta.

Era 100 tarvitsee Sonosin linjatuloadapterin muodostaakseen yhteyden ulkoiseen äänilähteeseen.

Huomaa, että linjatulo ei ole käytössä, kun Era 100 -kaiutinta käytetään Sonos-kotiteatterin surround-kaiuttimina.

Ennen kuin aloitat

• Era 100 on ensin asennettava Sonos-sovelluksella, jotta linjatuloa voidaan käyttää.
  • Ota esiin tarvittavat kaapelit. Era 100 tarvitsee Sonosin linjatulosovittimen muodostaakseen yhteyden ulkoiseen äänilähteeseen. Lisäksi tarvitset myös joko 3,5 mm audiokaapelin tai RCA->3,5 mm -audiokaapelin lähdelaitteen äänilähdön mukaan.
  • Tarkista, edellyttääkö lähdelaitteesi esivahvistinta. Esimerkiksi joissakin levysoittimissa ei ole sisäänrakennettua esivahvistinta, joten levysoitin on kytkettävä ulkoiseen esivahvistimeen ja liitettävä esivahvistin sitten Sonosiin.

Äänilähteen yhdistäminen Era 100 -kaiuttimeen

1. Kytke Sonosin linjatulosovitin Era 100 -kaiuttimen takana olevaan USB-C -porttiin.
  2. Kytke audiokaapelin 3,5 mm:n pää linjatulosovittimen 3,5 mm:n tuloliitäntään.
  3. Kytke audiokaapelin toinen pää (joko RCA tai 3,5 mm) äänilähteen tai esivahvistimen vastaavaan lähtöön.

Aloita toisto

1. Aloita sisällön toisto lähdelaitteesta.
  2. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  3. Avaa Selaa-välilehti ja napauta kohtaa Linjatulo.
  4. Aloita toisto Sonosin kautta napauttamalla lähdelaitetta.

Voit myös ottaa automaattisen toiston käyttöön Era 100 -kaiuttimessa toistaaksesi linjatulolähteestä automaattisesti, kun Sonos tunnistaa signaalin. Lisätietoja löytyy artikkelistamme linjatuloasetusten muokkaus.