Asenna Sonos Era 100

Pääset alkuun Sonos Era 100 -kaiuttimen asentamisessa tämän artikkelin avulla. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Era 100 -kaiuttimen tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Laita Era 100 haluttuun paikkaan ja yhdistä virtalähteeseen.
  • Lataa Sonos -sovellus iOS- tai Android-laitteille. Sovellus opastaa sinut asennusprosessin läpi.
  • Era 100 on asennettava WiFi-verkkoon, ennen kuin sitä voidaan käyttää Bluetooth-kaiuttimena.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Era 100 -kaiuttimen kanssa

1. Avaa Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteella.
  2. Valitse Kaiutin tai komponentti, ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Valitse Lisää ponnahdusikkunassa, jossa näkyy Era 100.
    • Jos käytät Sonos S1 Controller -sovellusta, valitse Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Era 100:n ja lisätäksesi sisältöpalveluita.

Lisää Era 100 nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteella.
  2. Mene Asetukset-valikkoon ja valitse Lisää kaiutin tai komponentti.
    • Jos käytät Sonos S1 Controller -sovellusta, mene Asetukset-välilehdelle ja valitse Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita lisätäksesi Era 100 Sonos-järjestelmääsi.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Era 100 -kaiuttimen yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.