Asenna Sonos Era 100

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Pääset alkuun Sonos Era 100 -kaiuttimen asentamisessa tämän artikkelin avulla. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Era 100 -kaiuttimen tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Era 100 -kaiuttimen kanssa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Asenna uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Era 100:n ja lisätäksesi musiikki- ja puhepalveluita.

Lisää Era 100 nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Era 100 Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Era 100 -kaiuttimen yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.