Toista linjatulon kautta Sonos Ampilla

Tässä artikkelissa opastetaan asentamaan linjatulo Sonos Ampille. Seuraavat vaiheet koskevat myös Connect:Ampia. Linjatulolla voit liittää äänilähdöllä varustetun laitteen (kuten CD-soittimen tai levysoittimen) toistamaan musiikkia Sonos-järjestelmän kautta. Huomaa, että linjatulo ei ole käytössä, kun Ampia tai Connect:Ampia käytetään vahvistamaan Sonos-kotiteatterin surround-kaiuttimia.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että Amp on lisätty Sonos-järjestelmään.
  • Varmista, että käytät oikeaa kaapelia. Jos haluat toistaa lähdettä, jonka lähtö on 1/8 "(3,5 mm), tarvitset 1/8" (3,5 mm)–RCA-äänikaapelin (ei sisälly toimitukseen). Jos lähteessä on RCA-lähtöjä, kuten CD-soitin, tarvitset RCA-kaapelin (ei sisälly toimitukseen).
  • Tarkista, edellyttääkö lähdelaitteesi esivahvistinta. Esimerkiksi joissakin levysoittimissa ei ole sisäänrakennettua phono-esivahvistinta, ja sinun on kytkettävä levysoitin ulkoiseen esivahvistimeen ennen esivahvistimen liittämistä Sonosiin.

RCA

RCA–⅛” (3,5 mm)

Liitä äänikaapeli

1. Liitä kaapelin RCA-pää vastaaviin punaiseen ja valkoiseen tuloon, jotka on merkitty Ampin takaosassa merkinnällä IN.
  2. Liitä lähdelaitteesi lähdöistä riippuen kaapelin RCA- tai 1/8"(3,5 mm)-pää vastaavaan lähdelaitteen tai esivahvistimen lähtöön.

Aloita toisto

1. Aloita sisällön toistaminen lähdelaitteestasi.
  2. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  3. Avaa Selaa-välilehti ja napauta kohtaa Linjatulo.
  4. Aloita toisto Sonosin kautta napauttamalla lähdelaitetta.

Voit myös ottaa automaattisen toiston käyttöön Sonos Ampilla toistaaksesi linjatulolähteestäsi automaattisesti, kun Sonos havaitsee signaalin. Katso lisätietoja linjatulon asetuksista artikkelistamme, joka käsittelee linjatulon käyttöä.