Toista iPhonen, iPadin tai iPod Touchin musiikkisisältöä

Tässä esittelemme iOS-laitteelle tallennetun musiikin toistamista Sonosilla sekä musiikin tallentamista tietokoneelle tai suoratoistopalveluun.

Säilytä musiikkini iOS-laitteellani

Apple AirPlay 2

AirPlay on suositeltava tapa toistaa iOS-laitteellesi tallennettua musiikkia Sonosilla. Katso lisätietoja Air AirPlayn käyttöä koskevasta artikkelista saadaksesi tietää, mitkä Sonos-tuotteet tukevat AirPlay-ohjelmaa ja kuinka AirPlay-ohjelmaa käytetään Sonosin kanssa.

Bluetooth

Voit toistaa äänitiedostoja iOS-laitteeltasi tuetulla Sonos-tuotteella Bluetoothin kautta. Lisätietoja siitä, mitkä Sonos-tuotteet tukevat Bluetooth-ääntä, löytyy Bluetooth-artikkelistamme.

Siirrä oma musiikki suoratoistopalveluun tai NAS-verkkokiintolevylle

Suoratoistopalvelut

Joidenkin palvelujen avulla voit ladata ja suoratoistaa musiikkia verkossa. Me tuemme seuraavia palveluja, joiden avulla voit lähettää omaa musiikkiasi. Huomaa, että jotkut näistä palveluista edellyttävät premium-tilausta toimiakseen Sonosin yhteydessä.

1. Apple Music
  2. YouTube Music
  3. Deezer
  4. Plex

Lue lisää artikkelistamme, joka käsittelee musiikkipalvelujen lisäämistä, aloittaaksesi jonkin edellä mainitun palvelun käytön.

NAS-verkkokiintolevy

Jos verkossasi on NAS-verkkokiintolevy, voit siirtää tai kopioida kappaleita kiintolevylle ja jakaa niitä Sonos-järjestelmällesi. Asennettuasi NAS-musiikkijaon, voit selata ja toistaa kappaleita iOS-laitteellasi Sonos-sovelluksen kautta. Lisätietoja löytyy artikkelistamme NAS-verkkokiintolevyn käyttö Sonosin kanssa.