Kannettava Sonos-tuote ei pysty ryhmittymään muiden huoneiden kanssa

Jos viet Sonos Moven tai Roamin toiseen paikkaan ja yhdistät Sonos-sovelluksesi toiseen järjestelmään, ne näkyvät Sonos-sovelluksessa, mutta eivät voi ryhmittyä muiden huoneiden kanssa. Voit edelleen toistaa Bluetooth-ääntä kannettavalla tuotteella tässä tilassa, mutta sitä ei voi ryhmittää muiden Sonos-tuotteiden kanssa, koska sitä ei ole lisätty järjestelmään.

Jos haluat ryhmittää kannettavan tuotteen eri Sonos-järjestelmään toisessa paikassa, se on ensin palautettava tehdasasetuksiin ja sitten lisättävä toiseen Sonos-järjestelmään uutena tuotteena. Kun palaat ensisijaiseen Sonos-järjestelmään, kannettava tuote on nollattava uudelleen ja lisättävä takaisin alkuperäiseen järjestelmään, jotta se voidaan liittää takaisin.