Poista WiFi-verkko Sonos-järjestelmästäsi

• Mobiililaite vaaditaan

Kun Sonos-järjestelmä on asennettu langattomasti, se muistaa kaikki käyttämänsä WiFi-verkot. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa WiFi-verkkotiedot, joita järjestelmä ei enää tarvitse. Huomaa, että voit poistaa WiFi-verkon vain, jos järjestelmäsi on aiemmin muodostanut yhteyden useisiin verkkoihin tai jos olet vaihtanut järjestelmän kiinteään asennukseen.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse kohta Järjestelmä.
  3. Valitse kohta Verkko > Verkot.
  4. Napauta verkkoa, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta Poista.