Poista Sonos-tuotteet, jotka eivät ole yhteensopivia S2:n kanssa

Sonos-järjestelmän päivittämiseksi Sonos S2:een sinun on ensin poistettava järjestelmästä kaikki Sonos-tuotteet, jotka eivät ole yhteensopivia S2:n kanssa. Voit tehdä tämän Sonos-sovelluksen tuotteenpoistotyökalulla.

Tuotteenpoistotyökalu palauttaa nämä tuotteet takaisin tehdasasetuksiin ja poistaa kaikki käyttäjätiedot, mukaan lukien suosikit, soittolistat, musiikkipalvelutilit ja asetukset.

Voit silti käyttää poistamiasi Sonos-tuotteita, mutta ne on asennettava yksitellen uudelleen Sonos S1 Controller -sovelluksella. Lisätietoja tästä löytyy artikkelistamme, joka koskee erillisen Sonos S1 -järjestelmän asentamista.

Poista tuotteita poistotyökalulla

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta kohtaa Järjestelmätyökalut ja Poista tuotteita.
  4. Valitse ja poista yhteensopimattomat tuotteet näytön ohjeita noudattamalla.

Jos Poista tuotteet näkyy harmaana tai puuttuu, voit poistaa kaikki tuotteet, jotka eivät ole yhteensopivia S2:n kanssa, palauttamalla niiden tehdasasetukset. Voit tarkistaa S2-yhteensopivuuden artikkelistamme, joka käsittelee S2-yhteensopivuutta.

Kun S2-yhteensopimattomat tuotteet on poistettu, voit päivittää Sonos-järjestelmän S2-järjestelmään. Uudesta Sonos S2 -sovelluksesta tulee ensisijainen Sonos-sovelluksesi.