Viritä Sonos-kaiuttimesi uudelleen Trueplay-toiminnolla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit virittää Sonos-kaiuttimesi Trueplayn avulla. Voit tehdä tämän, jos olet siirtänyt kaiuttimen uuteen paikkaan tai kaiuttimen äänessä on tapahtunut epämieluisa muutos ensimmäisen virityksen jälkeen.


  1. Avaa iOS-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta huonetta, jonka haluat virittää uudelleen.
  4. Napauta kohtaa Trueplay.
  5. Napauta kohtaa Viritä uudelleen.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.