Ei-toivottua ääntä Trueplay-virityksen jälkeen

Joissakin tilanteissa Trueplay-viritys voi johtaa ei-toivottuun muutokseen Sonos-kaiuttimen äänessä. Tässä artikkelissa mainitaan joitakin syitä, miksi näin voi tapahtua, sekä toimenpiteitä kaiuttimen äänen säätämiseksi sen jälkeen, kun se on viritetty Trueplaylla.

Viritä kaiutin uudelleen

Kokeile seuraavia vinkkejä ennen uutta viritystä varmistaaksesi, että Trueplay tuottaa parasta ääntä kaiuttimellesi:

• Vähennä taustamelua: Vältä puhumista ja varo tuottamasta voimakkaita ääniä, kun kävelet ympäri huonetta viritysprosessin aikana. Jos mahdollista, sammuta tilapäisesti taustamelua tuottavat laitteet, kuten tuulettimet ja ilmastointilaitteet.
  • Kata mahdollisimman suuri alue: Varmista virityksen aikana, että katat mahdollisimman suuren osan huoneesta. Jos olet pienemmässä huoneessa, keskity niihin alueisiin, joissa kuuntelet eniten.
  • IOS-laitteen siirtäminen: Kun pidät iOS-laitetta kädessäsi, tee tasaisia liikkeitä pään korkeudelta vyötärön korkeudelle, mutta älä liikuta laitetta liian nopeasti.
  • Älä säädä Sonos-kaiuttimien äänenvoimakkuutta: Kaiuttimien viritysprosessin aikana lähettämät äänet ovat melko voimakkaita. Älä säädä Sonos-kaiuttimien äänenvoimakkuutta virityksen aikana, koska se vaikuttaa negatiivisesti Trueplay-virityksen tulokseen. Voit pysäyttää viritysprosessin milloin tahansa napauttamalla näytön alaosassa olevaa X-kirjainta.

Kun olet huomioinut yllä olevat vinkit, noudata artikkelimme ohjeita, joka käsittelee Sonos-kaiuttimen uudelleenvirittämistä Trueplaylla.

Hienosäädä ääntä äänikorjauksella

Kaiuttimen huone ja sijoituspaikka sekä Trueplay-viritys ovat saattaneet korostaa tai heikentää haluamiasi taajuuksia. Kun viritys on suoritettu, voit hienosäätää Sonos-kaiuttimen ääntä käyttämällä Sonos-sovelluksen äänikorjausta.

Ota Trueplay pois käytöstä

Jos pidät enemmän siitä, miltä Sonos-kaiuttimesi kuulosti ennen Trueplay-viritystä tai haluat verrata ääntä Trueplay-virityksellä ja ilman sitä, tutustu artikkeliimme, joka käsittelee Trueplayn ottamista pois käytöstä.