Asenna Sonos Voice Control

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka asennat Sonos Voice Controlin Sonos-järjestelmääsi. Kun Sonos Voice Control on asennettu, voit pyytää siltä musiikkia, hallita toistoa, ryhmittää huoneita ja purkaa ryhmityksiä, ja paljon muuta.

Sonos Voice Control on saatavana Yhdysvaltain englanniksi ja ranskaksi.

Ennen kuin aloitat

• Päivitä Sonos-järjestelmäsi uusimpaan versioon.
  • Voit lisätä Sonos Voice Controlin mihin tahansa Sonos-järjestelmään, jossa on puheohjattu* Sonos-tuote. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.)
  • Voit aktivoida Sonos Voice Controlin ja Amazon Alexan samalle kaiuttimelle. Et voi aktivoida Sonos Voice Controlia ja Google Assistantia samalle kaiuttimelle, mutta voit aktivoida Google Assistantin saman järjestelmän eri kaiuttimelle.

Lisää Sonos Voice Control

1. Avaa iOS:lle tai Androidille tarkoitettu Sonos S2 -sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Palvelut ja puhe.
  3. Napauta Lisää ääniavustaja.
  4. Napauta Sonos Voice Control.
  5. Lisää Sonos Voice Control Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Sonos Voice Controlin käyttö

Sonos Voice Control tarjoaa nopeaa ja tarkkaa musiikin ja Sonos-järjestelmän hallintaa käsiäsi käyttämättä. Lisätietoja löytyy artikkelistamme, joka käsittelee Sonosin hallintaa Sonos Voice Controlin avulla.

Musiikkipalvelut, kuten Apple Music toimivat Sonos Voice Controlin kanssa. Katso artikkelistamme lista musiikkipalveluista, joita voidaan käyttää. Jos sinulla on useita musiikkipalveluita, varmista, että asetat suosikkisi oletuspalveluksi.

Korjaa Sonos Voice Controlin ongelmia

Jos Sonos Voice Control ei vastaa tai pyyntösi eivät toimi, lisätietoja saat artikkelistamme Sonos Voice Controlin vianmääritys.