Asenna Google Assistant ääniohjattavaan Sonos-tuotteeseen

Tämä artikkeli opastaa sinua asettamaan Google Assistantin ääniohjattavaan Sonos-tuotteeseesi. Voit myös asettaa Google Assistantin Sonosiin käyttäen muita laitteita, kuten Google Homea. Katso artikkelimme Google Assistant -laitteen asettamisesta Sonosin ohjaamiseen, niin opit miten.

Google Assistant on saatavilla Sonos Arc, Beam (Gen 1 ja 2), Move, One ja Roam -tuotteissa.

Ennen kuin aloitat

• Tarkista, onko Google Assistant saatavilla Sonosissa alueellasi.
  • Lataa Google Assistant -sovellus mobiililaitteeseesi. Suosittelemme avaamaan sovelluksen ja kirjautumaan Google-tilillesi ennen aloittamista.
  • Varmista, että puheohjattava Sonos-tuotteesi on asennettu ja lisätty Sonos-järjestelmääsi, ja että järjestelmässäsi on uusin ohjelmistoversio.

1

Aloita

Avaa Sonos-sovellus iOS:lle tai Androidille ja siirry ääniavustaja-asetuksiin lisätäksesi Google Assistantin.

• Sonos-sovellus: Siirry Asetukset -valikkoon ja valitse Hallitse kohdassa Oma järjestelmä. Valitse Voice Assistants, sitten valitse Lisää ääniavustaja.
  • Sonos S1 Controller -sovellus: Kohdasta Asetukset -välilehti, valitse Palvelut & Ääni, sitten valitse Lisää palvelu.

Kun sinua kehotetaan, valitse luettelosta Google Assistant ja sen jälkeen kaiutin, jota haluat käyttää.

2

Aseta kaiuttimesi Google Assistant -sovelluksessa

Kaiuttimen valitsemisen jälkeen Sonos-sovelluksessa, sinut ohjataan Google Assistant -sovellukseen.

Google Assistant -sovelluksen asennusprosessin aikana teet seuraavaa:

• Annat Sonos-tuotteelle luvan käyttää Google-tiliäsi
  • Annoit osoitteesi sijaintipohjaisia palveluita varten
  • Lisäät musiikkipalveluita Google Assistantiisi ja valitset oletusmusiikkipalvelun.

Sonos-tuotteen lisäämisen jälkeen palaa Sonos-sovellukseen viimeistelemään asennusprosessi.

3

Viimeistele asennusprosessi Sonos-sovelluksessa

Kun palaat Sonos-sovellukseen, varmista, että olet asettanut oletusmusiikkipalvelun Google Assistant -sovelluksessa, ja valitse, haluatko Sonos-tuotteesi soivan, kun sanot ”Hey Google” herätyskomento.

Voitkääntää herätysäänen päälle ja pois Sonos-sovelluksen asetuksissa.

4

Käytä Google Assistantia Sonos-tuotteesi kanssa

Kun Google Assistant on asennettu, olet valmiskäyttämään Google Assistantia Sonosin kanssa.

Voit lisätä Google Assistantin lisää Sonos-kaiuttimiin toistamalla vaiheet 1 - 3 kullekin tuotteelle.

Tuetut musiikkipalvelut

Nähdäksesi saatavilla olevat musiikkipalvelut, avaa Assistant-sovellus iOS:lle tai Androidille, valitse profiilikuvakkeesi päästäksesi tilisivullesi ja valitse sitten Musiikki. Saatavilla olevat palvelut on lueteltu kohdassa Lisää musiikkipalveluita. Musiikkipalveluiden saatavuus vaihtelee alueittain.

Voit pyytää Google Assistantiasi toistamaan musiikkia iHeartRadiosta, TIDALista ja TuneIn Radiosta, jos nämä palvelut on jo lisätty Sonos-järjestelmääsi, mutta niitä ei voi suoraan lisätä Google Assistant -sovellukseesi.