Asenna Sonos Connect

• Mobiililaite vaaditaan

Tässä artikkelissa opastetaan Connectin asennuksessa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä ominaisuuksista löytyy Connectin tuoteoppaasta.

Ennen kuin aloitat

• Aseta Connect haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.

• Connectin vanhemmat mallit edellyttävät Sonos S1 Controller -sovelluksen käyttöä, eikä niitä voida käyttää Sonos S2 -sovelluksen kanssa. Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee Sonos S2 -yhteensopivuutta.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Connectin kanssa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät. Jos käytät Sonos S1 Controller -ohjainta, napauta kohtaa Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Asenna Connect ja lisää musiikkipalveluita sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Lisää Connect nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Connect Sonos-järjestelmääsi noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Connectin yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy” löytyviin ohjeisiin.

Connectin äänitulot ja -lähdöt

Äänitulot

Connectissa on analogisia RCA-tuloja, joiden avulla voit liittää laitteita, kuten levy- tai CD-soittimia. Kytke ulkoisen äänilaitteen RCA-kaapeli Connectin RCA-tuloon, jossa on merkintä IN. Lue lisää artikkelistamme, joka käsittelee linjatulon käyttöä Sonosilla.

Äänilähdöt

Varmista ennen musiikin toistamista, että vahvistin tai vastaanotin on asetettu käyttämään tuloliitäntää, jota Connect käyttää. Jos sinulla on vaikeuksia saada ääntä kuuluviin näiden ohjeiden noudattamisen jälkeen, katso lisätietoja artikkelistamme Vianetsintä, ei ääntä Connectista.

RCA

Liitä RCA-kaapelin toinen pää Connectin RCA-lähtöön, joka on merkitty OUT, ja kytke toinen pää vahvistimen tai vastaanottimen RCA-tuloon.

Digitaalinen koaksiaalikaapeli

Liitä digitaalisen koaksiaalikaapelin toinen pää Connectin lähtöön, joka on merkitty coax, ja kytke toinen pää vahvistimen tai vastaanottimen digitaaliseen koaksiaalituloon.

Optinen

Liitä optisen TOSLINK-kaapelin toinen pää Connectin lähtöön, joka on merkitty optical, ja kytke toinen pää vahvistimen tai vastaanottimen optiseen tuloon.

Linjalähtötasot

Voit muuttaa Connectin äänenvoimakkuuden hallintaa linjalähtötasojen asetuksista.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Valitse huone, jossa Connect sijaitsee.
  4. Napauta kohtaa Linjalähtötasot ja valitse yksi vaihtoehdoista.

Kiinteä

Aseta Connectin linjalähtötasoksi Kiinteä, jos haluat säätää äänenvoimakkuutta yksinomaan vahvistimesta tai vastaanottimesta. Et voi käyttää Sonos-sovellusta äänenvoimakkuuden tai äänikorjausasetusten säätämiseen.

Muuttuva

Kun Connectin linjalähtötason asetuksena on Muuttuva, voit säätää äänenvoimakkuutta Sonos-sovelluksella.