Sonos Fiven asennus

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun Sonos Fiven asentamisessa. Huomaa, että Five vaatii S2 Sonos -sovelluksen. Seuraavat vaiheet koskevat myös Play:5:n asennusta, joka on yhteensopiva sekä S2 Sonos -sovelluksen että S1 Controller -sovelluksen kanssa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Fiven tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Sijoita Five haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.

Asenna uusi järjestelmä, jossa on Five

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät. Jos asennat Play:5:n Sonos S1 Controllerin avulla, napauta kohtaa Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Asenna Five ja lisää musiikkipalveluja sovelluksen ohjeiden mukaan.

Lisää Five olemassa olevaan järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset -välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Five Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos tuotteen Sonos Five yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.

Asenna Fiven tuloliitäntä

Fivellä on 3,5 mm johto, jonka avulla voit liittää laitteita, kuten levysoittimia, mobiililaitteita ja CD-soittimia. Liitä ulkoinen äänilaite Five-laitteen takaosan 3,5 mm tuloon. Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee linjatulon käyttöä Sonosin kanssa.