Sonos Roam SL:n asennus

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Tämän artikkelin avulla pääset aloittamaan Sonos Roam SL:n asennuksen. Löydät lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista Roam SL:n tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Käynnistä Sonos Roam SL painamalla takana olevaa painiketta tai kytkemällä tuote virtalähteeseen USB-kaapelilla. Roam SL:ssä vilkkuu vihreä valo, kun laite on valmis asennettavaksi.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä ja Sonos Roam SL.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos Roam SL näkyy.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Sonos Roam SL:n ja lisätäksesi musiikkipalveluja.

Lisää Sonos Roam SL olemassa olevaan Sonos-järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse kohta Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Sonos Roam SL Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Sonos Roam SL:n yhdistämisessä on ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkeliin Tuotetta ei löydy.

Voit vaihtaa Roam SL:n Bluetooth-tilaan milloin tahansa. Lue artikkelistamme Muodosta Sonos Roamista laitepari Bluetoothin avulla ohjeet siihen, miten muodostat Roam SL:stä laiteparin Bluetooth-laitteiden kanssa.

Lue lisätietoa lataamisesta artikkelistamme Roamin ja Roam SL:n lataaminen.