Muodosta Sonos Roamista laitepari Bluetoothin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muodostaa laiteparin, katkaista yhteyden ja yhdistää laitteita Roamiin Bluetoothin kautta.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että Roam on päällä ja toimintatilassa ennen seuraavia vaiheita.

• Stereoparitus ei ole saatavilla, kun Roam on paritettu Bluetoothilla.

Muodosta laitepari Roamin ja laitteesi välille

Muodosta laitepari Roamin kanssa Bluetoothin kautta ohjeiden mukaisesti:

1. Paina ja pidä Roamin takana olevaa virtapainiketta painettuna kahden sekunnin ajan. Kuulet paritusäänen ja etuosan LED-valo alkaa vilkkua sinisenä.
  2. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja valitse laitelistasta Roam.
  3. Kun laiteparitus on tehty, kuulet toisen äänen ja tilaa ilmaiseva LED-valo palaa sinisenä.

Muodosta toinen laitepari Roamin kanssa.

Kun olet tehnyt pariliitoksen Roamin ja toisen laitteen kanssa, tee pariliitos toisen laitteen kanssa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Paina ja pidä Roamin takana olevaa virtapainiketta painettuna kahden sekunnin ajan. Kuulet paritusäänen ja etuosan LED-valo alkaa vilkkua sinisenä.
    • Jos LED-tilavalo sen sijaan palaa sinisenä, Roam on muodostanut pariliitoksen edellisen laitteen kanssa. Toista tämä vaihe asettaaksesi Roamin paritustilaan.
  2. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja valitse laitelistasta Roam.
  3. Kun laitepari on tehty, kuulet toisen äänen ja tilaa ilmaiseva LED-valo palaa sinisenä.

Katkaise laitteen yhteys Roamiin

Noudata näitä ohjeita katkaistaksesi Bluetooth-laitteen yhteyden Roamista.

Bluetooth-laitteestasi:

1. Siirry laitteesi Bluetooth-asetuksiin.
  2. Valitse Roam ja napauta tai napsauta kohtaa Katkaise.

Roamista:

1. Kun Roamin ja laitteesi välinen laitepari on muodostettu Bluetoothin välityksellä, paina ja pidä Roamin takana olevaa virtapainiketta painettuna kahden sekunnin ajan ja vapauta sitten. Roam siirtyy pariliitostilaan, ja etuosan LED-valo alkaa vilkkua sinisenä.
  2. Toista vaihe yksi, niin Roamin yhteys Bluetoothiin katkaistaan. Tilavalo palaa valkoisena.

Roamissa on käyttämättä olevan laitteen automaattikatkaisu, joka katkaisee Roamin yhteyden Bluetooth-laitteeseen 30 minuutin käyttämättä olon jälkeen. Asetus on oletusarvoisesti pois päältä, mutta se voidaan kytkeä päälle  Asetukset-välilehdeltä kohdasta Järjestelmä > Roam > Bluetooth > Käyttämättä olevan laitteen automaattikatkaisu.

Yhdistä Roam uudelleen Bluetoothin avulla

Noudata näitä ohjeita muodostaaksesi yhteyden Roamiin aiemmin laitepariin kuuluneelta laitteelta:

Bluetooth-laitteestasi:

1. Siirry laitteesi Bluetooth-asetuksiin.
  2. Valitse Roam aiemmin yhdistettyjen laitteiden luettelosta kytkeäksesi sen jälleen pariliitettyyn laitteeseesi.

Roamista:

1. Paina ja pidä Roamin takana olevaa virtapainiketta painettuna kahden sekunnin ajan.
  2. Tilan LED-merkkivalo muuttuu siniseksi, ja kuulet toisen äänen, joka vahvistaa, että Roam on jälleen liitetty Bluetooth-laitteeseesi.

Voit määrittää Roamin yhdistämään automaattisesti uudelleen viimeisimpään Bluetooth-laitteeseen. Asetus on oletusarvoisesti pois päältä, mutta se voidaan kytkeä päälle  Asetukset-välilehdeltä kohdasta Järjestelmä > Roam > Bluetooth > Yhdistä aina automaattisesti.