Asenna Sonos Sub Mini

Tässä artikkelissa opastetaan Sonos Sub Minin asennuksessa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Sub Minin tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Aseta Sub Mini haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen. Varmista, että ainakin yksi aukon sivuista on esteetön. Jos asetat sen pystyasentoon seinää vasten, älä peitä etuaukkoa.
  • Sub Miniä ei voi lisätä vahvistamattomiin tai kannettaviin Sonos-tuotteisiin.Katso kaikki Sonos-tuotteet, jotka tukevat Sub Miniä.
  • Jos asennat Sonos-kotiteatterikaiutinta ja Sub Miniä samanaikaisesti, asenna kotiteatterikaiutin ensin. Sovellus opastaa sinua lisäämään Sub Minin asennusprosessin aikana.
  • Jos lisäät Sub Minin jo asennettuun Sonos-kaiuttimeen, noudata alla olevia ohjeita.

Lisää Sub Mini

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry Asetukset -valikkoon.
  3. Valitse Oma järjestelmä -kohdasta huone, johon haluat lisätä Sub Minin.
  4. Valitse Yhdistä Sub.
  5. Noudata ohjeita lisätäksesi Sub Minin Sonos-järjestelmääsi.

Jos olet jo asentanut Sub Minin, mutta haluaisit käyttää sitä eri huoneessa, katso artikkelimme aiheesta Subin poistaminen.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Sonos Sub Minin yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ”Tuotetta ei löydy” -artikkeliin saadaksesi apua.

Muuta Sub Mini:n ääniasetuksia

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry  Asetukset -valikkoon.
  3. Omassa järjestelmässäsi valitse huone, jossa Sub Mini sijaitsee.
  4. Äänen kohdalla valitse Sub-ääni.

Voit säätää alla lueteltuja asetuksia.

Asetus

Kuvaus

Sub

Napauta kytkintä kytkeäksesi Sub Mini -äänen päälle tai pois.

Sub-taso

Käytä liukusäädintä lisätäksesi tai vähentääksesi Sub Mini -äänen voimakkuutta.

Vaiheen säätö

Valitse 0° tai 180° kääntääksesi Sub Mini -äänen vaihetta. Säädä tätä asetusta, jos et kuule tarpeeksi bassoa tavallisessa kuuntelupaikassasi.

Vaiheen säätö asetetaan, kun Trueplay huoneen Sub Minin kanssa, eikä sitä voi muuttaa Trueplay-virityksen ollessa käytössä.

Palauta tehdasasetuksiin

Napauta tätä palauttaaksesi kaikki Sub Mini -ääniasetukset oletusarvoihinsa.