Asenna Sonos Sub Mini

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Tässä artikkelissa opastetaan Sonos Sub Minin asennuksessa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Sub Minin tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Sijoita Sub Mini haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen. Varmista, että vähintään yhdellä sivulla ei ole esteitä. Jos sijoitat sen pystysuuntaan seinää vasten, älä tuki etupuolen aukkoa.
  • Sub Miniä ei voi lisätä vahvistamattomiin tai kannettaviin Sonos-tuotteisiin. Katso lista Sonos-tuotteista, jotka tukevat Sonos Miniä.
  • Jos olet asentamassa Sonos-kotiteatterikaiutinta ja Sub Miniä samanaikaisesti, asenna ensin kotiteatterikaiutin. Sovellus opastaa sinut lisäämään Sub Minin asennuksen aikana.
  • Jos lisäät Sub Minin jo asennettuun Sonos-kaiuttimeen, noudata seuraavia ohjeita.

Lisää Sub Mini

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta huonetta, johon haluat lisätä Sub Minin.
  4. Napauta kohtaa Yhdistä Sub.
  5. Seuraa ohjeita lisätäksesi Sub Minin Sonos-järjestelmääsi.

Jos olet jo asentanut Sub Minin, mutta haluat käyttää sitä eri huoneessa, tutustu artikkeliimme, joka käsittelee Subin poistoa.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Sonos Sub Minin yhdistämisessä on ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkeliin ”Tuotetta ei löydy”.

Muuta Sub Minin ääniasetuksia

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta huonetta, jossa Sub Mini on.
  4. Valitse Ääni ja napauta Sub Audio.

Voit säätää alla lueteltuja asetuksia.

Asetus

Kuvaus

Sub

Napauta kytkintä kytkeäksesi Sub Minin äänen päälle tai pois päältä.

Sub-taso

Lisää tai vähennä Sub Minin äänenvoimakkuutta liukusäätimellä.

Vaiheohjaus

Valitse 0° tai 180° muuttaaksesi Sub Minin äänen vaihetta. Säädä tätä asetusta, jos basso ei ole riittävän voimakas paikassa, jossa yleensä kuuntelet musiikkia.

Vaiheohjaus on säädetty, kun virität huoneen Trueplayn ja Sub Minin avulla. Sitä ei voi muuttaa, jos Trueplay-viritys on käytössä.

Palauta tehdasasetukset

Napauta tätä palauttaaksesi kaikkien Sub Minin äänien tehdasasetukset.