Sonos-tuotteen tilavalo vilkkuu jatkuvasti valkoisena, kun tuote on päivitetty versioon 15.6

Sonos S2-ohjelmiston versioon 15.6 olemme muokanneet tapaa, jolla jotkin vanhemmat Sonos-tuotteet käyttävät sisäistä muistiaan. Jos päivityksen aikana jokin menee pieleen, kuten esimerkiksi virta loppuu, Sonos-tuote ei välttämättä käynnisty uudelleen päivityksen jälkeen. Tällöin tilavalo vilkkuu jatkuvasti valkoisena.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kyseisessä tilassa oleva ongelman kohdannut Sonos-tuote korjataan.

Ongelman kohdanneet tuotteet

Tämän artikkelin sisältö koskee seuraavia Sonos-tuotteita, jotka käyttävät S2-ohjelmistoa:

• Boost
  • Connect
  • Connect:Amp
  • Play:1
  • Play:3
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)

Jos törmäät samankaltaiseen ongelmaan Sonos-tuotteen kanssa, jota ei ole listassa, ota yhteyttä Sonos-tukeen lisäavun saamiseksi.

Ongelma

Ratkaisusta on hyötyä, jos ongelman kohdanneen Sonos-tuotteen tilavalo vilkkuu valkoisena, eikä muutu yhtäjaksoisesti palavaksi valkoiseksi sen jälkeen, kun tuote on päivitetty ohjelmistoversioon 15.6 tai uudempaan. Sonos-tuote näkyy Sonos-sovelluksessa ”Ei yhdistetty” tai ”Päivitetään” -tilassa.

Ratkaisu

Sonos-tuote on yhdistettävä väliaikaisesti Internetiin kiinteällä Ethernet-yhteydellä, jotta ongelma ratkeaa. Saatat joutua irrottamaan Sonos-tuotteen virtalähteestä ja kytkemään sen takaisin lähempänä reititintä viimeistelläksesi nämä vaiheet.

1. Yhdistä ongelman kohdannut tuote verkkoon Ethernet-kaapelin avulla.
  2. Odota noin viisi minuuttia, jotta Sonos-tuote korjaa ongelman. Tuon ajan Sonos-tuotteen tilavalo vilkkuu valkoisena.
  3. Kun tuote on valmis, sen tilavalo palaa yhtäjaksoisesti valkoisena, ja tuote näkyy jälleen Sonos-sovelluksessa.

Saatat joutua päivittämään uudelleen Sonos-sovelluksen avulla päivitysprosessin viimeistelemiseksi. Kun Sonos-tuote on valmis käynnistymään uudelleen, voit irrottaa Ethernet-kaapelin.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, ota yhteyttä Sonosin asiakaspalveluun lisätuen saamiseksi.