Sonos Voice Controlin käyttö Bluetooth-tilassa

Sonos Voice Controlin avulla voit hallita kannettavaa Sonos-kaiutinta äänelläsi jopa silloin, kun se on Bluetooth-tilassa ja kotisi verkon ulottumattomissa.

Bluetooth-tilassa ainoastaan tavallisimmat tuotehallintapyynnöt ovat käytössä. Voit pyytää:

• Tauottamaan tai jatkamaan musiikin toistoa
  • Lisäämään tai vähentämään äänenvoimakkuutta
  • Mykistämään tai poistamaan mykistys
  • Siirtymään seuraavaan kappaleeseen, palaamaan edelliseen kappaleeseen tai aloittamaan kappaleen alusta
  • Tarkistamaan akun tason