Muziek afspelen die is opgeslagen op je Android-apparaat

Audiobestanden die op je Android-apparaat zijn gedownload kunnen met de Sonos-app worden afgespeeld op je Sonos-systeem. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je jouw gedownloade muziek beheert zodat deze in de Sonos-app verschijnt en hoe je deze afspeelt op je Sonos-producten.

Voordat je begint

• Zet je gedownloade audiobestanden in de Muziek-folder op je Android-apparaat. Als je audiobestanden niet in de Muziek-map staan, verschijnen ze niet in de Sonos-app.

Muziek afspelen vanaf 'Dit mobiele apparaat'

1. Open de Sonos-app voor Android.
  2. Ga naar het tabblad  Bladeren en tik op Mobiel apparaat.
  3. Kies de muziek die je wilt afspelen.

Muziek van 'Dit mobiele apparaat' kan niet worden toegevoegd aan Sonos-afspeellijsten.

Als je nummers van je Android-apparaat afspeelt, moet het aan blijven staan en met je netwerk zijn verbonden. Als het apparaat offline gaat, zullen andere Sonos-apps een foutmelding geven als ze proberen Android-nummers af te spelen die nog in de wachtrij staan. Als dat Android-apparaat niet meer beschikbaar is, worden de nummers uit de wachtrij gewist om verdere foutmeldingen te voorkomen.