Feil 59 ved oppdatering av Sonos

Feil 59 oppstår når et Sonos-produkt opplever at skriving til en fil mislykkes under oppdateringsprosessen.

Noen eldre Sonos-produkter har større sjanse for å få Feil 59 når du oppdater til S2-programvare versjon 15.6 eller nyere. Disse produktene er:

• Boost
  • Connect
  • Connect:Amp
  • Play:1
  • Play:3
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)

Hvis du ser Feil 59 når du oppdaterer et Sonos-produkt som ikke står på listen ovenfor, kontakt brukerstøtte for Sonos for ytterligere hjelp.

Kable og tilbakestill Sonos-produktet

Følg trinnene nedenfor for å løse Feil 59.

1. Koble det aktuelle Sonos-produktet til nettverket med en Ethernet-kabel.
  2. Tilbakestill Sonos-produktet til fabrikkinnstillingene.
  3. Så snart tilbakestillingen er fullført, legg til Sonos-produktet i anlegget igjen.
  4. Prøv å oppdatere på nytt for å fullføre oppdateringsprosessen.